Feather extensions - Alles wat je moet weten

Feather extensions - Alles wat je moet weten

De nieuwste trend op gebied van kapsels: feather extensions.

De nieuwste trend op gebied van kapsels: feather extensions.  De veertjes zijn in verschillende kleuren, lengtes, diktes en soorten verkrijgbaar. De feather extensions geven je kapsel een super tof effect!

Het verschilt per winkel of online shop hoe je de extensions in je haar kunt zetten. Alles wat je wilt weten over feather extensions!

Wat zijn feather extensions?

Feather extensions zijn eigenlijk extensions gemaakt van (natuurlijke) veertjes. Een extension bestaat uit een bundeltje van meerdere veertjes. De veertjes zijn in verschillende kleuren, lengtes, diktes en soorten verkrijgbaar. De feather extensions geven je kapsel een super tof effect!

Hoe werkt het?

Het verschilt per winkel of online shop hoe je de extensions in je haar kunt zetten. Bij sommige kun je de extensions met een clipje in je haar zetten, bij anderen moet je de veertjes met een micro ringetje in je haar zetten. Als je de feather extensions door middel van een micro ringetje in je haar zet, blijven ze dag en nacht in je haar zitten. Je kunt ze in principe gewoon mee wassen en borstelen. Na ongeveer 3 tot 4 maanden kun je ze het beste weer verwijderen en eventueel nieuwe plaatsen.

Al dat gepruts niks voor jou, vraag dan of je ze bij de kapper kunt laten zetten. Via finefeatherheads kun je ook speciale feather extensions voor kappers bestellen.

 

Waar is het verkrijgbaar?

De feather extensions zijn bij meerdere webshops verkrijgbaar. Hieronder hebben we een aantal online shops voor je geselecteerd:

  • finefeatherheads: Dit is de webshop van 'originele' feather extensions. Zij hebben feather extensions is allerlei soorten en maten!
  • Ook via etsy.com kun je verschillende feather extensions bestellen in diverse prijsklassen.
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

16 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!