5 tips voor verzorgde nagels op je werk

5 tips voor verzorgde nagels op je werk

Verzorgde en bescheiden nagels kan voor bijna elke baan!

Heb je een strenge baas die je geen mooie kleuren nagellak laat dragen? Of werk je in een branche/bedrijf waar dergelijk uiterlijk vertoon niet is toegestaan vanwege bepaalde redenen? Niet getreurd, want dat betekent niet dat je geen verzorgde, bescheiden nagels kan hebben, hoor!

Met neutrale, rustige kleuren kan je er alsnog netjes uitzien. Hier geven we een aantal tips voor diverse kleuren.

5 tips voor verzorgde nagels op je werk

1. Nude nagellak

De naam zegt het al: deze nagellak is huidkleurig en is niet zo opvallend aanwezig. Je hebt wel een mooi kleurtje op, maar het knalt niet van je nagel af en is daarom acceptabel op het werk. Ooit kreeg ik reactie van een Duitse klant die letterlijk over de nude nagellak zei: "Perfect colour for work!" Nude is ook al tijden trendy in alle make­up én kleding, dus je zit met deze kleur helemaal goed.

2. Pastel roze

Op een lichtroze kleur kan niemand commentaar hebben! Super vrouwelijk en heel verzorgd. Pastel roze geeft je een elegante uitstraling en met een kleine shimmer erin heb je toch net dat beetje extra's! Je baas gaat hier echt niet over zeuren.

3. French manicure

Een French manicure kent iedereen. Het nette, witte randje aan de top van je nagel is hartstikke chic (mits je geen nagels van 6 centimeter heb natuurlijk). Je kan dit aanbrengen met een zogenaamde striper. Dit zijn nagellakjes met een dunne kwast, speciaal bedoeld voor nail­art. Met een mooie, lichtroze basecoat en een beschermende topcoat is je frenchie helemaal af.

4. Glimmende basecoat

You can't go wrong here! Enkel een laagje glimmende basecoat geeft je nagels al een verzorgde look en laat oneffenheden of droge plekjes minder opvallen.

5. Grijs

Mag je wel een beetje met kleur aan de slag maar moet het niet knallen? Probeer dan eens grijs. Grijs kan ook heel chic zijn en is ook een rustige kleur.

 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

07 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!