Alles wat je moet weten over de boblijn!

Alles wat je moet weten over de boblijn!

De boblijn blijft hip. Er zijn zoveel varianten op een boblijn kapsel dat er ook vast wel een voor jou bij zit! lange bob of juist een korte pittige bob.

We zien hem al een tijdje in het straatbeeld, maar hij is nog steeds super hip: de boblijn! Er zijn zoveel varianten op een boblijn kapsel dat er ook vast wel een voor jou bij zit! Voordat je meteen naar de kapper rent, denk eerst goed na over of je wel een boblijn moet nemen. Let op je gezichtsvorm; sommige mensen kunnen de bob beter achter wegen laten!

Een boblijn is er in vele soorten en maten. Er zijn hele korte, boblijnen op kaaklengte en zelfs lang haar kun je een 'boblijn' noemen! Om een goed beeld te krijgen van de boblijn hebben we alle verschillende boblijnen voor je op een rijtje gezet.

Staat een boblijn bij mij?

Met een rond gezicht moet je voorzichtig zijn met een boblijn. Je kunt er een bol gezicht door krijgen. Overleg met je kapper welk model boblijn het beste bij je past. Bij een langwerpig gezicht is een korte bob erg leuk! Knip het op kaaklengte en neem een lange, schuine lok!

Alles dat je moet weten over de boblijn

Er zijn verschillende boblijn kapsels. Hieronder vind je verschillende soorten boblijnen. Van basics tot extraverte kapsels!

Lange bob

Wil je je lange lokken niet helemaal vaarwel zeggen, maar ben je wel toe aan iets anders? Knip je bob tot op de schouders. Zo kun je wennen aan het idee van een boblijn en heb je niet meteen een kort koppie, voor het geval je spijt krijgt.

Super kort

Wil je je haar meteen rigoureus kort? Ga voor de super korte boblijn! Het kan ontzettend sexy en vrouwelijk staan. Knip het tot rond je oren en neem een mooie lange look over je gezicht. Super gaaf!

Boblijn met een pony of lok

Een boblijn heeft misschien een tuttig imago, maar dat is nergens voor nodig. Met de juiste 'special effects' kun je er juist een heel trendy kapsel van maken! Laagjes knippen of een pony kunnen je boblijn helemaal opfleuren!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

29 maart 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!