5 leuke make-up trends voor de lente

5 leuke make-up trends voor de lente

Het is eindelijk weer lente! Wij brengen je in de stemming en geven je de leukste make-up trends voor het voorjaar. Ga je voor uitdagende roze lippen of wil je toch wel een nude look? Hier zijn een aantal make-up trends.

Credit: mediacache / everlytrue

De trend voor dit voorjaar is voor iedereen toegankelijk. Het is een toffe combinatie van vintage en modern. Experimenteer zelf lekker met deze stijl en je zit altijd goed! Je creëert zo een unieke uitstraling die helemaal bij jou past. En dat is precies wat je deze lente gaat zien.

5 leuke make-up trends voor de lente

1. Gekleurde lippen

Wat deze lente niet mag ontbreken zijn de gekleurde lippen. Je mag zelf kiezen of je gaat voor een knalkleur of een subtiele nude tint. Met lipstick kun je een vintage look creëren, maar ook een gave moderne look! Kijk wat het beste bij je past en kies afhankelijk van je stijl een mooie oogschaduw of eyeliner erbij. Uber hot is roze en oranje. Hoe frisser hoe beter!

[gallery link="none" columns="2" ids="54974,54975"] Photo credit: mediacache / womenfashiontrends

2. Glitter oogschaduw

Misschien verwacht je dit eerder op een feestje, maar dit voorjaar kan het gewoon elke dag: glitters op je ogen! Lekker vrolijk en het lijkt wel alsof elke dag een feestje is. Experimenteer met kleuren en kijk welke stijl bij jou past! Maak het niet te extreem, anders springen je ogen er zo uit dat de rest van je look niet meer zichtbaar is.

[gallery link="none" columns="2" ids="54976,54977"] Photo Credit: naimabarcelona / keikolynn

3. Frisse eyeliner

Om je look net wat meer power te geven, kies je voor een mooie eyeliner. Het lijntje om je ogen geeft je een chique uitstraling. Kies voor een minimaal lijntje als je gaat voor de klassieke look, maak het wat extremere en trek hem door naast je oog als je een moderne uitstraling wilt. Je kunt ook een gekleurde eyeliner gebruiken, voor een extra leuk effect!

[gallery link="none" columns="2" ids="54978,54979"] Photo Credit: mixedcatblog / hipstertipster

4. Smokey eyes

Nog altijd niet weg te slaan uit de make-up wereld: de smokey eyes. Je kan er een mooie klassieke vintage look mee maken, maar ook een strakke moderne uitstraling. Perfect voor elke stijl, dus! Bovendien hoef je niet per se zwarte of donkere make-up te gebruiken. Probeer eens een leuke, andere kleur! Wat dacht je van een mooie blauw gecombineerd met lichtgrijs?

[gallery link="none" columns="2" ids="54980,54981"] Photo Credit: 404flickr / fashiongonerogue

5. Tijdloze natural look

Als je niet zo houdt van te veel gedoe en stijlen combineren is er deze lente de natural look. Een look die niet zo erg opvalt, maar wel een heel mooie uitstraling kan hebben. Blijf dicht bij jezelf en gebruik niet te veel make-up en kies voor onopvallende kleuren. Nude tinten zijn hier heel erg geschikt voor! Een verzorgde en prachtige uitstraling, zonder al te veel gedoe.

[gallery link="none" columns="2" ids="54982,54983"] Photo Credit: everlytrue / whereisthecool
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

25 maart 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!