De manier om je nagellak te verdunnen!

De manier om je nagellak te verdunnen!

Vanaf nu hoef je nooit meer nagellak weg te gooien omdat het te dik is geworden. Dit zijn handige manieren om je nagellak te verdunnen.

Iedereen heeft het wel eens: je draait je potje nagellak niet goed dicht. En dan? .. Natuurlijk hartstikke zonde, maar zo'n dikke nagellak krijg je nooit meer netjes op je nagels. Wij hebben uitgezocht wat tips zijn hoe je nagellak kunt verdunnen, zodat je toch je potje niet hoeft weg te gooien.

Er zijn wat tips & trucks om nagellak te verdunnen, maar ideaal is het niet. De kwaliteit van je nagellak gaat er zeker niet op voorruit. Dus het is alleen een oplossing als je écht geen afscheid kunt nemen van je favoriete potje lak..

Hoe nagellak verdunnen?

  • Verdun de nagellak met nagellak remover.  Zo is de nagellak wat beter smeerbaar, maar de kwaliteit wordt een stuk minder. De elasticiteit is er dan volledig uit. Daarnaast dekt de nagellak een stuk minder, droogt slecht en het is behoorlijk lastig een mooie egale laag aan te brengen.
  • Bij elke drogist kun je een speciale nagellakverdunner kunnen kopen. Dit is alleen een goed idee wanneer je meerdere potjes hebt die je wilt verdunnen anders kun je voor hetzelfde geld beter een nieuw potje nagellak komen!
  • Voeg een paar druppeltjes ontsmettingsalcohol bij de nagellak hierdoor wordt de nagellak wat dunner en makkelijker smeerbaar.

WIST JE DAT? Je nagellak niet eindeloos kunt bewaren? Een potje kun je maximaal twee jaar bewaren. Belangrijk is dat de nagellak op kamertemperatuur bewaard wordt.

 

TIP: biologische alocohol

Ik ben niet zo fan om mijn nagels schoon te maken met alcohol. Onderstaande nagellakremover is gemaakt van biologische alcohol en is veel minder slecht voor je nagels! Werkt als een trein.

Sarah Glasbergen

Door

02 maart 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!