6 kapsels voor een party

6 kapsels voor een party

Ga jij vanavond naar een feestje? Dan moet je zeker één van deze kapsels proberen!

Feestjes zijn natuurlijk meestal reuze gezellig maar ook een goede gelegenheid om je meest glamorous look uit de kast te trekken. Bij die geweldige partydress, killerheels en smokey eyes hoort natuurlijk ook een fantastische hairdo. Dit hoeft helemaal niet lastig te zijn! In onze zorgvuldig uitgezochte video's wordt precies uitgelegd hoe je dit doet.

Ga je vanavond uit eten of naar een feestje? Doe inspiratie op voor je haar en maak het makkelijk zelf door deze handige tutorials.

6 Kapsels voor een party 

 

1. Met de krultang

Het ultieme party haar is natuurlijk golvende lokken, gemaakt met een krultang. Helaas hebben veel ladies er nog wel eens wat moeite mee. Bekijk hier de tutorial hoe je de romantisch krullen kunt maken!

2. Hoge staart

Een hoge staart is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een party kapsel, maar staat supersexy. Bijkomend voordeel is dat je geen last hebt van je losse haar en dat je er vaak heel de avond geen omkijken naar hebt.

3. Hoge knot

Een hoge knot à la ballerina's is helemaal niet moeilijk. Met deze knot wordt stijlicoon Lauren Conrad regelmatig gespot. Makkelijk, handig én mooi!

4. 'Le petit bouffant'

De Le petit bouffant wordt ook wel een sixties hairdo genoemd. Dit haar wordt gekenmerkt door de zachte bolling op het hoofd, die wordt gecreëerd door het haar te touperen. Deze erfenis uit de jaren zestig is klassiek, stijlvol en sinds dit jaar weer helemaal hip.

5. Rommeling opsteekkapsel

Opgestoken haar wordt vaak in één adem met tuttigheid genoemd. Als je een wat minder formeel feestje hebt (lees: cocktails in de club), kan je beter kiezen voor een rommelig opsteekkapsel. Je kunt het eventueel nog oppimpen met een leuke haarband!

6. Kort haar chignon

Natuurlijk denken we ook aan de dames met korter haar. Zélfs als je kort haar hebt kun je een knotje (chignon) maken. Zoek een leuke haarband uit en creëer hiermee een knotje.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

19 november 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!