Dé haartrends voor de lente!

Dé haartrends voor de lente!

Na het lezen van dit artikel, maak jij snel een afspraak bij de kapper!

Kun jij ook niet wachten tot het weer voorjaar wordt? Waarom haal je de lente niet alvast een beetje naar je toe? Met een leuk kapsel bijvoorbeeld! De lente heeft super leuke haartrends in petto. Lees er hier alles over en maak snel een afspraak bij de kapper om jouw lentecoup te laten knippen!

In de lente draait het op haargebied om minimalisme en makkelijke elegantie. Niet te veel gedoe, dus. Lange lokken zijn een pré, zeker voor de Amerikaanse glamourlooks. Deze zijn niet weg te denken deze lente. Bol geföhnd haar, paardenstaarten en vlechtjes. Het is helemaal hot dit voorjaar! Dé haartrends voor de lente!

Glamour paardenstaart

Een paardenstaart is dit voorjaar niet bedoelt als oplossing voor een bad hairday. Het is dé haartrend deze lente. Hij mag in alle varianten; van een losse staart tot een super strakke. En voor de liefhebber die graag wat meer experimenteert met deze look; wat dacht je van het middelste voorbeeld? Een staart met een kleine soort invlechting bovenin!

Vlechten

Dit is misschien een wat lastigere look om zelf te creëren. Al kun je het zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Een simpele vlecht maken kan iedereen, maar een ronde vlecht zoals het eerste voorbeeld is wat moeilijker. Probeer te experimenteren met gewone vlechten en invlechten. Je zult zien dat je al snel nieuwe looks kunt maken met een simpel lijkende vlecht! Ook de visgraatvlecht kan natuurlijk super mooi zijn. Lees hier hoe je een visgraat vlecht kunt maken.

Geföhnd

Haar met veel volume, elke vrouw droomt er van. Deze lente ligt er een leuke uitdaging voor je klaar! föhn je haar lekker extreem. Smeer er volumemouse in en föhnen maar! Een 'opgeblazen' kapsel is geen bad hairday meer, maar een onwijs hippe coup!

Alles mag

Ben je niet handig met vlechten of heb je geen zin om je haar elke dag extreem te föhnen? Lange lokken die los hangen, mogen ook absoluut gezien worden dit voorjaar. En als je ze toch liever even uit je gezicht hebt, draai er dan een leuke knot van. Het was dit najaar al hip, maar deze lente kan het ook nog steeds!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

17 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!