Ontspannen en winkelen in Brighton

Ontspannen en winkelen in Brighton

Ga je binnenkort naar Londen, maar je bent er al een paar keer geweest? Waarom breng je niet een bezoekje aan Brighton.. Ontspannen en/of winkelen? Het kan hier allemaal!

Een doolhof aan smalle straatjes met de leukste boetiekjes, pubs en restaurants. Een stuk verder ligt een pier met kermisattracties. Wij hebben het over Brighton in Groot-Brittanië! Uitermate geschikt om een weekendje weg te boeken of te combineren met je trip naar Londen. 

Winkelwalhalla van Groot-Brittanië

Even de drukte van de grote stad vermijden en je wegtrekken in Brighton: een strak plan. In Brighton beleef je namelijk allemaal nieuwe avonturen, maar je hebt niet te maken met de drukte waar bijvoorbeeld Londen bekend om staat. Toch kun je er ultiem genieten (lees: winkelen, winkelen, winkelen). Je vindt er namelijk veel kleine boetiekjes, winkels en eetcafés. In de grotere straten liggen de bekendere warenhuizen. Dit gebied staat bekend als The Lanes.

De pier mag je niet missen!

Als je naar Brighton gaat, mag je één ding niet missen: de pier. Ga fish and chips halen en wandel romantisch over de pier terwijl je naar de zee tuurt. Wil je lachen met - en om - elkaar, dan kun je terecht bij de kermisattracties die er staan. Ook staat Brighton bekend om haar vele mogelijkheden om uit te gaan: gezellige bars, pubs en hippe clubs!

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!