Zelf cadeaupapier maken - Personalized cadeaupapier!

Zelf cadeaupapier maken - Personalized cadeaupapier!

Pimp jouw cadeaupapier!

Dit cadeaupapier is zó leuk dat je je cadeautje bijna niet wilt uitpakken! Niet de standaard cadeauverpakkingen uit de winkel of de goedkope papiertjes die al scheuren als je je cadeau inpakt.

Wij vonden het tijd worden voor écht leuk inpakpapier en gingen op zoek naar de leukste, apartste en creatiefste variaties! Bekijk het resultaat hieronder en bestel of maak vandaag nog jouw eigen versie van deze leuke 'gift wraps'!

Cadeaupapier maken

Het is natuurlijk het allerleukste als je zelf je cadeaupapier een leuk tintje geeft. Het wordt zo echt een persoonlijk cadeau wat je aan iemand geeft, waar je veel tijd en aandacht aan besteed hebt. Dat ziet diegene!

Stempel je gek

Voor dit super leuke inpakidee heb je vrijwel niets nodig om een super leuk resultaat te krijgen. Het enige wat je in huis moet hebben is:

  • Een egaal cadeaupapier (vooral bruin, ouderwetse papier geeft een super gaaf effect!)
  • Een stempel
  • Een penseeltje
  • Verf in je favoriete kleur, of in de lievelingskleur van degene voor wie het cadeau is, natuurlijk!

Pak je cadeau in zoals je gewend bent. Smeer nu met het penseeltje wat verf op de stempel en leef je uit. Zet zoveel stempels als je mooi vindt, maar zorg er wel voor dat het niet té overdreven wordt. Om het helemaal af te maken wikkel je een simpel touwtje om het pakje: Voila! Je cadeautje met een persoonlijke touch is klaar! Simpel, toch?

Leuke snor!

Heb je geen stempel? Je kunt ook met een zwarte of ander kleurige stift zelf leuke tekeningen maken. Wat dacht je van deze grappige snorretjes?

Als je niet zo goed kunt tekenen, kun je in er bij dit voorbeeld ook voor kiezen om hem gewoon te kopen. Online kun je hem bestellen bij mcphee.com voor $4,03.

Creatief met touw

Als je niet zoveel zin hebt om te tekenen of te stempelen; met touw kom je ook al een heel eind! Pak je cadeautje in met een egaal, liefst ouderwets lijkend, papiertje en wikkel daar een touwtje omheen. Je kunt ook kiezen voor leuke, gekleurde touwtjes!

Plak er een leuke sticker overheen of knip een leuk plaatje uit een tijdschrift en het ziet er al snel leuk en origineel uit!

Tof inpakpapier kopen

Ben je echt totaal niet creatief? Of heb je geen zin of tijd om een eigen draai te geven aan je cadeautje en wil je toch met een origineel papiertje aankomen? Op de website Paperstories kun je super toffe varianten kopen! 

http://www.wanelo.com/home-and-office/Mustache+Gift+Wrap-243744.html
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

04 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!