WIN het kookboek Smullen Zonder Suiker

WIN het kookboek Smullen Zonder Suiker

Hét lekkerste kookboek voor bewuste mensen!

Een suikervrij leven, we kunnen er niet genoeg over horen. Jaren geleden was dit nog ondenkbaar, totdat 'de samenleving' ons opeens bewust maakte van de hoeveeldheid suikers in ons dagelijkse eten! En tja, als je je hierin gaat verdiepen dan lijkt het haast niet mogelijk. 

Geen lekkere tussendoortjes meer?

Toen ik mij ging verdiepen in het suikervrije leven, was het eerste wat ik dacht 'mag ik dan geen koek, taart of ijs meer eten? Ik moet je eerlijk bekennen, ik was al snel weer klaar met mijn voornemen 'suikervrij/arm leven'. Totdat ik steeds meer mensen om mij heen kreeg die dit probeerden, met positieve gevolgen! Toen kreeg ik het boek 'smullen zonder suiker' in handen gedrukt.

TIP: Wil je dit boek winnen? Lees dan snel verder! 

Een wereld ging voor mij open, niet alleen kon ik cake, taart en koek blijven eten. Ook muffins, popcorn, chocoladekoeken én ijs stonden op het menu. En dat allemaal zónder suiker! Binnenkort volgt er een review met een aantal recepten. Tot die tijd kun jij dit boek winnen! 

WIN!

Jij kunt het boek 'smullen zonder suiker' winnen! Wat je moet doen? Laat hieronder, of onder onze Facebookpost een reactie achter waarom jij dit boek in huis móet hebben! 

**De winnaars zijn inmiddels uitgekozen en hebben hier persoonlijk bericht over gehad**
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

23 oktober 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn al 120 reacties geplaatst.

sieneke de vries

6 jaar geleden

Zou dit boek graag in huis hebben mijn lichaam reageerd heel erg op suiker. en het is heel moeilijk om lekker recepten te vinden waar minder of geen suiker wordt gebruikt. hoop op den duur helemaal zonder suiker te kunnen bakken.

Petra

6 jaar geleden

Net een "cursus" gevolgt voor leven zonder suiker. Net als veel mensen wist ik wel dat ik veel suiker binnen kreeg. Vreselijk wat we onbewust door de grote voedselindustrie voor gezet krijgen en naar binnen werken, zowel bewust als onbewust! Beschuit met suiker? Nooit geweten! Chips met suiker? Nee joh! Hoeveel verschillende suiker vervangers zijn er?? Pfff vind je het gek dat ik door de bomen soms het bos niet meer zie...
Maar na een aantal weken, de valkuilen, de aanpassingen weten we al veel meer over suikers. Een kok ben ik echter nooit geweest, laat staan dat ik aan het expiriminteren ga... Een kant en klaar Smulboek zonder suiker is dan ook zeeeeeeer welkom! Dus vanaf vandaag houd ik extra mn brievenbus in de gaten, keep my fingers crossed en hoop op een beetje zoet genot! Groetjes uit den Haag

Danielle

6 jaar geleden

Graag!

Hoe vaak ik wel niet hoor dat het "raar" is dat wij minder suiker proberen te eten.
Of zielig voor mijn peuter. Of dat hij juist wel wat extra snoep mag voor vetjes. Of dat hij het wel ergens stiekem gaat eten als ik het niet geef.

We zijn al tijdje bezig met minderen. maar vooral (snelle) tussendoortjes en (vega) broodbeleg blijven lastig. Brood bakken we zelf.

Ik zou aan iedereen willen laten zien wat voor heerlijke dingen er nog mogelijk zijn. Door in dit boek te bladeren en hen hier lekkere dingen uit te laten proeven.

petra

6 jaar geleden

Veel last van mijn buik en voel me vaak moe. Met dit boek zou ik naar een suikervrij leven kunnen waardoor ik me veel beter ga voelen.

Evelien

6 jaar geleden

In mijn dagelijkse voeding zit te veel suiker, is mij onlangs verteld. Maar wat kun je dan wel eten? Ik vind het lastig. Dit boek lijkt mij erg fijn om te winnen, zodat ik leer wat dan wel gezond en lekker is.

Suzan

6 jaar geleden

Top! Ik wil graag minder suikers, maar heb behoefte aan handvatten om dit te bereiken. Dit boek zal daar ideaal bij zijn :)

mirjam

6 jaar geleden

Ik ben net begonnen met het schappen van geraffineerde suikers en ben op zoek naar lekkere recepten voor mijzelf en mijn gezin.

Kristel

6 jaar geleden

Heel nodig moet ik stoppen met suiker (ivm candida) maar ik ben een enorme zoetekauw. Dit boek zou het me heel wat gemakkelijker maken.

Loes Posthumus

6 jaar geleden

Ik heb chronische hypoglycaemie. Dit houdt in dat ik niet eens toegevoegde suikers MAG eten. Dit lukt mij tot nu toe niet echt vanwege gebrek aan inspiratie. Ik hoop dat ik met dit boek de definitieve stap kan zetten om suikervrij te eten.

Nelleke

6 jaar geleden

Eten zonder suiker is veelomvattend. Ik volg een koolhy draaiarts dieet. Daarbij en daarne kan ik dit boek heeeeeel goed gebruiken. Suiker is eigenlijk het vergif van deze eeuw

sasja

6 jaar geleden

Ik ben gestopt met suiker in de thee en frisdrank. Ik zou ook graag zonder suiker willen koken.

Kim

6 jaar geleden

Dit boek wil ik winnen voor mijn dochter! Zij is vanaf der geboorte afhankelijk geweest van meds en calorierijk eten. Nu gaat het goed en tis niet zo'n snoeper/eter. Ik wil het haar ook niet aanleren ivm alle suikers en foute stoffen, maar met dit boek hoop ik der te verleiden met lekker en gezond voedsel!

Alexa de vries

6 jaar geleden

Ik probeer mijn kinderen zo min mogelijk suiker te geven. Dit boek zou ik heel graag willen hebben zodat ik er lekkere recepten voor mijn kinderen uit kan halen????

Sandra

6 jaar geleden

Sinds enkele weken suikervrij. Voelt goed! Nu volhouden. Kan dus goed leuke recpten gebruiken!

Sandra

6 jaar geleden

Dit boek zou ik willen geven aan mijn vriendin om haar een hart onder de riem te steken. En als pluim op haar hoed omdat ze ondanks dat ze een echte snoepkont is, ze nu inmiddels binnen 4 weken 7 kilo is afgevallen door z.g.a. alle snoep en suiker te laten staan. Dat was voor haar echt afzien en dus een hele prestatie. Nu zij deze eerste stappen heeft gezet naar bewust gezonder en suikervrij te eten en leven, zou het leuk zijn haar een boek te kunnen schenken voor af en toe toch lekker smullen zonder suiker ;-)

Sina

6 jaar geleden

Ik werk op een sportschool en er wordt regelmatig getrakteerd met vlaai en taart, ik wil graag het goede voorbeeld geven en het lijkt me leuk om gezonde lekkernijen te kunnen trakteren, zodat ze zelf kunnen ervaren dat het ook anders kan.

Martine Bruinings

6 jaar geleden

Ik ben net begonnen met gezonder eten en wil ook zonder suiker gaan eten. Heb het jaaaren geleden met een acupuncturist geprobeerd...ging lang goed. Is toch weer fout gegaan , maar weet dus wat het is om zonder suiker te leven...in een woord geweldig!!!!! Dus dit boek zou geweldig zijn !!!

petra

6 jaar geleden

Ik had steeds erge hoofdpijn en was zo ontzettend moe. Toen las ik ergens in een magazine over wat suiker met je doet. Ik ben de suiker gaan afbouwen en voel me een stuk fitter, maar met alles wat je maakt daar gaat veel suiker in. Ik heb gewoon tips en ideeen nodig om te kunnen smullen zonder suiker, en me ze gezonder en happy te voelen.

Marjon dorgelo

6 jaar geleden

Ik zou dit boek heel graag willen winnen. Ben zelf inmiddels een aantal jaar zonder suiker en zou dit graag meer in ons gezinshuis willen implementeren

susu

6 jaar geleden

Het boek komt als geroepen! We willen met ons gezin proberen om 10 dagen suikerloos te leven.

Geertje

6 jaar geleden

Eigenlijk is alles al gezegd... de enorme drang naar zoetigheid, suikers....maar wat voor mij belangrijker is: mijn kind leren verantwoord te snoepen en toch te genieten, want dat kan! Zoetigheid is niet iets wat je niet meer mag...het is een andere manier van leven...dát wil ik mezelf aanleren en daarmee het mijn zoon eigen maken! Jong geleerd....

Loetje

6 jaar geleden

Wij willen sinds kort als gezin zonder suiker eten! Nu blijkt dat met twee pubers en een jong kind erg moeilijk, omdat ze allemaal wel van snoepen houden en we erachter zijn gekomen dat overal suiker in zit! We zijn dan ook opzoek naar leuke suikervrij recepten voor ons gezin en dit boek lijkt ons dus ook geweldig!!

Miranda

6 jaar geleden

Wat een leuke actie!!!
Ik zou dit boek graag winnen en denk dat mijn kinderen het resultaat wel graag willen testen :).

paulien

6 jaar geleden

Is een hele uitdaging om het zonder suiker te bakken

Marian

6 jaar geleden

Ik wil hem graag hebben voor mijn dochter, zij mag helemaal geen suiker meer, maar is gek op bakken

sanne

6 jaar geleden

Wauw geweldig! Ik zou dit boek ontzettend graag willen winnen, ik weet sinds kort dat ik de ziekte van crohn heb en ik moet zo gezond mogelijk gaan eten, en ook echt afvallen, maar ik ben ook een vreselijke lekkerbek en ik vind het lastig om gezonde lekkere recepten te bedenken dus dit boek zou een geschenk uit de hemel zijn!

tineke

6 jaar geleden

Ik wil hem heel graag winnen om zo samen met mn dochter recepten zonder suikeer te maken

Mirella

6 jaar geleden

Omdat mijn dochter van 11 een enorme kookgek is en al aardig wat kook-en bakboeken heeft, maar nog niet eentje die zo mooi vormgegeven is en ook nog eens suikervrij is! Wat volgens de chiro ook nog eens beter voor iedereen is. Mooi om te proberen toch?!

Cindy B

6 jaar geleden

Ik zou het boek graag willen winnen, mijn beide ouders zijn diabeet, type 1. Als ze komen eten of met verjaardagen zou ik ze ook graag eens wat lekkers voor willen zetten, afgestemd op hun dieetvoorschriften. Dat zou super zijn.

Fiona

6 jaar geleden

Omdat ik sinds kort op zoek ben naar leuke suikervrije recepten. We hopen hiermee iets minder boze buien thuis te zien van ons zoontje. Zelf voel ik me wel rustiger van binnen sinds ik minder suiker gebruik ( en ik voegde het al nergens aan toe eigenlijk )

Linda

6 jaar geleden

Ik zou hem graag aan mijn dochter van 15 geven. Zot op lekkers maken en te zot op suiker. Tijd voor een omslag.

anneke

6 jaar geleden

Dit lijkt me een geweldig boek. Moet voor volgend jaar 35 kg kwijt zijn ivm het huwelijk van mijn dochter. De eerste 10 zijn er inmiddels af, maar het lijkt me leuk om weer tot nieuwe inzichten te komen tav mijn nieuwe leefstijl!

Annemarie de Vries

6 jaar geleden

Ik zou dit boek onwijs graag willen winnen. Ik ben 55 kilo afgevallen door gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Ik heb nu ook veel meer plezier in het bereiden van eten. Graag zou ik meer ideeën opdoen om lekkere dingen te kunnen maken zonder toegevoegde suikers. Inspiratie is dus zeer welkom.

marijksels

6 jaar geleden

Owh wauwie, dat zou wel superfijn zijn zeg! 'k Was me al aardig suikerbewust, maar nu ik net vanmiddag te horen heb gekregen dat ik i.v.m. een pittige infectie echt de suiker moet laten staan, moet het roer echt om! Alle hulp is welkom!

Danielle

6 jaar geleden

Lijkt me heerlijk suikervrij snoepen van al die heerlijke recepten!

Milou

6 jaar geleden

Jaaa super leuk! Omdat ik van snoepen houd en dit zo veel mogelijk verantwoord wil doen, samen met mijn mama!

priscilla b

6 jaar geleden

ik zou graag sweety eten willen, zonder de suiker. toch zijn er altijd ingrediënten waarvan ik niet weet hoe ik die kan vervangen. en ik ben graag een betweter... met deze recepten kan ik mensen laten zien dat suiker overbodig is anno 2015!

noortje

6 jaar geleden

Dit boek zou ikzo graag willen winnen omdat ik hier een houvast aan zal hebben om het vol te houden en er zo van af te raken. Ook kan ik mijn dochter er blij mee maken. Want alles wat ik... wil zei ook maar al te graag eten. Hierbij heb ik een nichtje die geen suiker mag. Dus in ons gezin zal het volop gebruikt worden en zullen we voortaan gezond snoepen als we zin en honger hebben.

Wendy

6 jaar geleden

Gezonde en suikervrije recepten voor guilty pleasure; wie wilt dat nou niet?! :)

Mary-Ann

6 jaar geleden

Ik wil dit boek heeeeeeeeeeeeeeeeeel erg graag winnen. Ben druk bezig met afvallen wat goed gaat want beweeg veel en let op mijn eten maar ik weer zeker dat dit boek me daar nog meer in kan helpen. Dus please pick me ????

Marleen

6 jaar geleden

Wat een fantastische win-actie ????!! Dit boek zou ik heeeeeel maar dan ook heeeeeeeeeeel graag willen winnen! Omdat ik al jaren last heb van een suikerverslaving - altijd trek in zoetigheid - maar telkens als ik suiker eet krijg ik (vrijwel direct) hoofdpijn (steken in m'n hoofd) en kan ik m'n ogen amper openhouden, acute vermoeidheid. Ik weet heel goed dat ik deze symptomen krijg na het eten van (geraffineerde) suikers maar toch kan ik er zooooo moeilijk vanaf blijven. M'n lijf snakt zo ontzettend naar zoetigheid. Het lijkt mij echt super als ik met dit kookboek alternatieven kan inbrengen en mezelf beter zal voelen. Zo, een heel verhaal en ook zo openlijk maar ik heb het over voor 't boek. Nu maar duimen ???????? Ben benieuwd!! ????????????????

Vanessa

6 jaar geleden

Chocolade koeken en taart zonder suiker??? Daar houden we van! Dit boek lijkt me geweldig! Als ik m niet win, dan wordt het kopen!

stephanie

6 jaar geleden

Omdat ik dol ben op zoet maar merk dat het gewoo hartstikke belangrijk is om gezond en vooral vol energie door het leven te gaan. Ik ben net lid geworden van tram 3 ( 30 geworden ) en dit bracht natuurlijk allerlei nieuwe uitdagingen met zich mee. Ik hoop alvast dat dit mooie boek een extra duwtje in de rug zou kunnen zijn.

Leonie

6 jaar geleden

Voor mijn kleine lieve zoon van 5 jaar die diabetes type 1 heeft! En hij houdt zo van lekkere taartjes enz enz! Dit zou een uitkomst zijn! Met liefde zal ik er gebruik van maken.....

San

6 jaar geleden

Ik heb een hele tijd suikervrij geleefd met positief effect. Helaas nu weer aan de suiker en moeilijk af te komen omdat ik zo van lekkere zoete dingen houd. Daarom zou ik graag dit kookboek willen winnen, dat zou erg helpen.

San

6 jaar geleden

Ik heb een hele tijd suikervrij geleefd met positief effect. Helaas nu weer aan de suiker en moeilijk af te komen omdat ik zo van lekkere zoete dingen houd. Daarom zou ik graag dit kookboek willen winnen, dat zou erg helpen.

Petra

6 jaar geleden

Ik heb een GBP en kan daardoor slecht tegen suiker maar wil wel lekker eten dus advies is altijd welkom

karin

6 jaar geleden

Sinds een aantal jaar probeer ik nagenoeg geen suiker en veel vage E-nummers meer te eten omdat ik daarvan veel lucht krijg in mijn darmen. Een hele vervelende bijwerking na een keer te hebben gezondigd. Dit boek kan mij de vrijheid geven toch weer van toetjes/taartjes/cakejes te genieten zonder alle scheetjes die daarop volgen.

Josephine

6 jaar geleden

Ik ben zo hard bezig om mijn levensstijl aan te passen en gezonder te worden. Ik ben al wat kilo's kwijt, maar ik heb ook nog een weg te gaan. Ik vind koken erg leuk, maar ik kan nog wel wat extra inspiratie gebruiken. Op mijn 30ste verjaardag -30 kilo suikervrij!

Kitty van Esch

6 jaar geleden

Ik hoor het ook steeds vaker om me heen, en eigenlijk ben ik er heel nieuwsgierig naar... Zeker met een kleine meid van 3 die alles doet voor ijs, snoepjes en chocolade .. Maar ja, de bekende 'drempel' ; kan dat wel? Is het haalbaar, en vooral ook lekker? Dus ik ben nieuwsgierig naar je boek!! Zou hem graag winnen en uitproberen!

Danielle

6 jaar geleden

Ben al een tijdje bezig om minder suiker te eten en merk dat dit best lastig is. Met dit boek zou het vast een stuk makkelijker worden.

Anne

6 jaar geleden

omdat ik gek word van alle pakjes en zakjes in deze wereld en ik suikervrij wil bakken! ook voor onze kleine meid

bianca

6 jaar geleden

Dit zou ik heel graag willen winnen omdat je dan leuke lekkere en gezonde snacks op tafel kunt zetten. En de zoon van mijn man heeft overgewicht en zo kan ik hem toch wat lekkers geven wat niet meteen ongezond is.

Joyce

7 jaar geleden

Sinds ik suikervrij eet (advies Van de osteopaat) voel ik me veel beter, alleen mis ik soms een zoete snack, dit boek zou daarbij helpen ????

tamara

7 jaar geleden

Net ontdekt dat ik een spastische darm heb, en niet goed reageer op suiker. Dit boek zou me kunnen helpen even goed lekkers te kunnen eten! Hihi

Claire

7 jaar geleden

Deze zoetekauw wordt inmiddels ook een dagje ouder en kan me niet meer alles permitteren qua snoepen. Dus gezonde, suikerloze varianten van heerlijke hapjes zijn hier meer dan welkom ;-)

Janice

7 jaar geleden

Al jaren suikerverslaafd! Eigenlijk iedereen in onze familie. Het wordt tijd dat daar een einde aankomt. Lekker snacken zonder suiker!

Milou

7 jaar geleden

Dit boek komt precies op tijd! Ik zou het heel graag winnen omdat ik zo van lekker eten houd en net ben begonnen met suikervrij eten zodat ik over een paar weken lekker goed in mijn vel zit op vakantie in Ibiza!

Milou

7 jaar geleden

Dit boek komt precies op tijd! Ik zou het heel graag winnen omdat ik zo van lekker eten houd en net ben begonnen met suikervrij eten zodat ik over een paar weken lekker goed in mijn vel zit op vakantie in Ibiza!

Sabine

7 jaar geleden

Lekker smullen zonder suikerklontjes te tellen.

wendy b

7 jaar geleden

Worstel al een tijdje met suikervrije recepten dus is dit receptenboek zeer welkom

Desiree

7 jaar geleden

Omdat m'n 3 dochters zo mopperen dat ik overal gezonde alternatieven voor zoek, hoop ik met het kookboek lekkers te kunnen maken naar hun zin. Stiekem heb ik dan toch ook m'n zin. ;-)

Bianca

7 jaar geleden

Leren genieten van lekker eten zonder schuldgevoel en weten dat je gezond bezig bent.... heerlijk! Daarom wil ik dolgraag dit boek winnen en mee aan de slag gaan.

Annemarie Vink

7 jaar geleden

...omdat ik als diabetes-verwaarlozer, die van lekkere dingen houd, wel een gezondere levensstijl kan gebruiken met heel wat minder suiker! - duimduimduimen.

Moon

7 jaar geleden

Super graag, daar kan je wat mee

Annelies

7 jaar geleden

Dit boek is voor mij geschikt, daar ik intolerant ben voor suiker. Eindelijk een boek wat daar rekening mee houd.

Natasja

7 jaar geleden

Nu ik door chemotherapie in de overgang kom, wil ik wel blijven genieten zonder gewichtstoename. Dus dit boek zou heel welkom zijn!

Marieke Lips

7 jaar geleden

Leven met allergieën vraagt om een bewuster leven waarbij vooral voeding een belangrijke rol speelt. Ik houd van lekker eten, wil eigenlijk geen dingen missen maar ben vooral op zoek naar pure recepten waar ik echt van kan smullen. Daarom sluit dit boek aan bij mijn wensen en levensstijl.

Eva

7 jaar geleden

Oh, deze zou ik graag willen winnen! Ik merk dat mijn huid een stuk mooier is als ik wat minder suiker eet, maar helaas is dit niet altijd goed vol te houden. Misschien dat het makkelijker wordt met een boek vol lekkere suikervrije recepten :)

Barbara Groen

7 jaar geleden

Ik zou het boek graag willen winnen. Ik eet nu ruim 2 maanden volop groenten en fruit en durf niets zoets meer uit de kast te pakken. Een kookboek met daarin verantwoorde recepten zou mij kunnen helpen om op het juiste pad te blijven en toch af en toe kunnen genieten van iets lekkers.

Tamara

7 jaar geleden

Jaaaa! Omdat ik het superleuk vind, dat je gezond én lekker kunt eten....en snoepen :D

Maurien

7 jaar geleden

Ik probeer heel erg te letten op mijn suiker inname maar (bijna) overal zit iets in! Ik mis inspiratie en hoe tof is het om met dit kookboek het zelf te gaan maken en suikervrij te kunnen snoepen!

Heidy

7 jaar geleden

Wauw, eindelijk lekkere dingen maken zonder suiker! Daar wil ik mij wel aan wagen. Graag zelfs!

joyce ppts

7 jaar geleden

Ik probeer zoveel mogelijk suiker te schrappen/verwijderen in mijn eten maar wil wel lekker blijven snaaien ????

Diana

7 jaar geleden

Hier zaten wij op te wachten! We Willen graag minder, liefst helemaal geen, suiker meer eten. Maar hoe doe je dat? We Willen wel van het Eten blijven genieten.

Eva

7 jaar geleden

Ik ben geïnspireerd om suikervrij te gaan koken. Ik hoop met dit boek op een nieuwe gezonde lifestyle!

Leonie

7 jaar geleden

Wauw ik als suikerverslaafde heb al zoveel pogingen gedaan om ervan af te komen en dan al het lekkers maar af te zweren, alleen faalde ik natuurlijk iedere keer weer. Hopelijk lukt het me met de recepten uit dit boek nu wel een keertje.

Aisja

7 jaar geleden

Jaaaa perfect voor een vriendin van mij! Die is allergisch voor geraffineerde suikers!
(Dan neem ik stiekem wel een paar recepten over, dat ik iets lekker kan maken als ze op visite komt, haha)

Aïsja

7 jaar geleden

Jaaaa perfect voor een vriendin van mij! Die is allergisch voor geraffineerde suikers!
(Dan neem ik stiekem wel een paar recepten over, dat ik iets lekker kan maken als ze op visite komt, haha)

miranda

7 jaar geleden

Ik maak al een jaar lang voor ons gezin suikervrije lekkerheden. Een nieuw kookboek zal ons nieuwe inspiratie geven voor nieuw lekkers ????

Laura Arends

7 jaar geleden

Ik probeer al enige tijd op mijn suikerinname te letten, maar dat je zoveel lekker kan maken zonder wist ik niet!! Zou top zijn om dit boek te hebben aangezien wij best van ijs en taart houden en ik dat iedereen totaal ontzegt heb haha

Anne

7 jaar geleden

Dit boek zou mij goed op weg kunnen helpen in mijn challenge om zo min mogelijk suikers te eten! Ben inmiddels al 40 kg afgevallen, al bijna 2,5 jaar op gewicht en vind het nu fantastisch om me meer te verdiepen in wat eten met je lichaam doet (vooral het effect van suiker).

Patricia

7 jaar geleden

Dit boek lijkt mij reuze interessant. Ik kook en bak veel. Voor melk heb ik al vele oplossingen, maar voor suiker nog niet. Ik ben erg benieuwd om te leren bakken zonder suiker, zonder daarbij de smaak te hoeven opgeven. En veel gezonder te kunnen bakken en van de gerechten te kunnen genieten.

Yvonne

7 jaar geleden

Sinds kort begonnen met het aanpassen van mijn levensstijl. Gezonder eten en meer bewegen. Ik merk dat ik het moeilijk vind om te kiezen voor gezonde dingen. Daarom zou dit boek mij enorm ondersteunen. Mijn hobby is bakken. En als ik door dit boek geïnspireerd kan worden om zonder suiker toch lekker te eten dan ben ik weer een stap verder.

Nell

7 jaar geleden

Wow......dat zou mooi zijn, bewuster leven, sporten en minder suiker gebruiken, daar zou dit boek een mooie ondersteuning voor zijn.

Betty

7 jaar geleden

Zelf ben ik n echte zoetekauw!
Na n reisje met collega's, die me verteld hebben over wat suikers allemaal met je doet en The PERFECT You ben ik erg geïnspireerd om al dat lekkers te gaan maken en vooral proberen! Maar niet geheel onbelangrijk het promoten!! Om andere mensen er ook bewust van te maken en te laten proeven!!

Daan

7 jaar geleden

Zou graag willen leren hoe suikervrij te eten..... Met een kleuter, een peuter en de derde op komst een hele uitdaging, dus elk handvat is meegenomen ????????

Marjan

7 jaar geleden

Ik ben verslaafd aan suiker volgens mij.. Heb regelmatig cravings naar zoetigheid. Maar ik wil er vanaf, afkicken!

Kris

7 jaar geleden

Ik mag geen geraffineerde suikers eten, omdat ik daar ziek van word.

Caroline

7 jaar geleden

Een super leuk kado zodat wij ons "minderen met suiker" kunnen uitbouwen samen met onze 3 kleine kinderen!

Carla

7 jaar geleden

Ik ben waanzinnig nieuwsgierig naar de recepten, wil ze dolgraag uitproberen! Helemaal om zo op een verantwoorde manier een keer te kunnen snoepen????

Wendy

7 jaar geleden

Na mijn zwangerschap, is mijn missie een gezond en actief leven... En hoe geweldig is dat met suikervrije lekkernijen????

Kimberley Spanjersberg

7 jaar geleden

Al 15 kilo afgevallen en natuurlijk wil ik die 15 kilo er af houden.. Maar ik hou van lekker eten:) met dit boek heb ik het allebei! Bewust en lekker eten. Ik wordt er vrolijk van!!

Jolanda

7 jaar geleden

Zou de ideale oplossing zijn voor zo n ontzettende snoepkont als ik! Elke x weer beloof ik t mezelf ik ga niet meer snoepen maar toch altijd weer de suikers die winneb

Wendy

7 jaar geleden

Omdat ik bakken erg leuk vindt... Maar steeds meer suikervrij probeer te eten... toch trap ik iedere keer in de valkuil, ook omdat ik goede alternatieven mis. lijkt mij een super boek!

ilse

7 jaar geleden

Ik hou van bakken, meestal met bergen suiker. Zou graag willen leren hoe ik zonder suiker heerlijk kan bakken:)

Laura

7 jaar geleden

Oh ik houd zó van bakken! Alleen erg jammer dat het vaak allemaal zo ongezond is. Ik zou graag met het 'nieuwe bakken zonder suiker' willen experimenteren!

Tessa van Wee

7 jaar geleden

Dit kookboek zou een mooie motivatie en hulpmiddel zijn om te blijven genieten op een gezonde manier zonder een streng dieet te moeten volgen en geen lekkere dingen meer te mogen eten. Ideaal om weer de aangekomen kilo's er wat makkelijker af te krijgen met af en toe wat lekkers te eten.

Nicolette

7 jaar geleden

Al die suikers, schrik er telkens weer van hoeveel er in de produkten zitten. Hoop dat ik daar een einde aan kan maken met dit boek.

Lianne

7 jaar geleden

Oee ja perfect boek! Dat wil ik heel graag uitproberen :) Ik bak graag taartjes, muffins, brownies, cake... Maar het sluit niet meer aan bij mijn eetpatroon, waardoor ik steeds minder bak... Lekkere suikervrije receptjes zijn erg welkom, en dit boek lijkt me een goede kickstart daarvoor!

Angelique

7 jaar geleden

Wij hebben een paar weken geleden ons eet patroon aangepast. Voor ons geen pakjes, zakjes, e-nummers en geraffineerde suikers meer. Het gaat goed maar met twee mannen van 10 wil je ook wel eens op wat lekkers trakteren (en mama trouwens ook...). Daarbij zijn alle tips welkom want het is al een heel zoekplaatje op zich!

Margriet Dijks

7 jaar geleden

Het lijkt me gewoon een fantastisch boek. Ziet er ook zo gezellig uit! En gezond

Pauline

7 jaar geleden

Zal het met dit boek dan echt lukken? Ik ga de uitdaging graag aan!

Esther

7 jaar geleden

In deze tijd enorm lastig om suikervrij te eten. Dat wil ik wel graag voor mn mijn dochtertje van twee. Buiten dat mijn man en ik ons er ook beter door voelen. Een receptenboek suikervrij zou dus super fijn zijn!!!

erik

7 jaar geleden

Ohh heerlijk dit boek past super tussen mijn andere bakboeken !

Lisette

7 jaar geleden

Zelf zonder suiker eten gaat me aardig goed af en met eten letten we er ook goed op maar ik heb twee lekkere zoetekauwen in huis en vooral de jongste vind mijn baksels zonder suiker niet lekker dus.... Ik kan wel wat inspiratie gebruiken om zo het hele gezin suikervrij te krijgen!!

marjan

7 jaar geleden

Een 'lekker' boek vol suikervrije lekkere inspiratie! Lijkt me super

Debby

7 jaar geleden

Dat zou fijn zijn, alle recepten bij elkaar ipv allerlei blog ed afstruinen om suikervrije recepten te vinden ????

Wieke

7 jaar geleden

Ik ben bezig met het omgooien van mijn eetgewoonten en levensstijl. Dit boek zou daar perfect bij passen.

Leoni

7 jaar geleden

Ik ben helemaal klaar met suiker! Brengt alleen maar schade aan je lijf!

d. wolters

7 jaar geleden

Ik sta op de rand van diabetes dus dit kookboek zou perfect van pas komen!

Eva

7 jaar geleden

Ik ben een echte zoetekauw, maar lange tijd onverklaarbaar moe. Met dit receptenboek heb ik het beste van 2 werelden! Heerlijk smullen en mijn energie op peil ( en mijn gewicht ;))

Irenr

7 jaar geleden

Het lijkt me fantastisch om lekkere dingen te kunnen maken en eten zonder suiker! Goed voor ons hele gezin en een mooie stap naar een gezonder leven! Ik zeg weg met de suikerverslaving!

Rianne

7 jaar geleden

Ik wil dit boek
Heel graag winnen voor mijn moeder, na jaren lang vermoeidheid is ze al
Bezig om Suikervrij te leven! Dit gaat haar heel goed af, en voelt ze zich stukken beter! Om het nog makkelijker voor haar te maken zou dit boek een leuk kado zijn!

Maaike de Roode

7 jaar geleden

Leuk dit én lekker????

Tara Dufin

7 jaar geleden

Mijn man is een enorme zoetekauw en ik zou graag gezonde zoete dingen voor hem willen kunnen maken.

Linda

7 jaar geleden

Het lijkt me zo fijn om dit te winnen, vooral omdat het leerzaam zal zijn... Ik wil graag afvallen en hoop dat dit boek mee zal helpen aan dit doel, maar mét lekker eten :)

Danielle

7 jaar geleden

Jaa geweldig!!! Ik mag eigenlijk geen suiker en dat gaat meestal wel goed. maar uit pure wanhoop eet ik het soms toch om ook eens wat lekkers mee te kunnen eten, dit zou een geweldig boek zijn om nu eens echt geen suiker meer te eten!

Marijke

7 jaar geleden

Omdat ik over een aantal weken 33 wordt en ieder jaar merk dat het steeds moeilijker wordt om de extra onsjes eraf te krijgen. Ik hou teveel van chocolade en gebak mét chocolade om het helemaal af te zweren.. Dit boek zou dus de uitkomst zijn!!

Sandra

7 jaar geleden

Echt iets voor ons gezin. Lekker eten zonder suiker. Daar worden we allemaal een stuk fitter van!!

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!