WIN het kookboek Smullen Zonder Suiker

WIN het kookboek Smullen Zonder Suiker

Hét lekkerste kookboek voor bewuste mensen!

Een suikervrij leven, we kunnen er niet genoeg over horen. Jaren geleden was dit nog ondenkbaar, totdat 'de samenleving' ons opeens bewust maakte van de hoeveeldheid suikers in ons dagelijkse eten! En tja, als je je hierin gaat verdiepen dan lijkt het haast niet mogelijk. 

Geen lekkere tussendoortjes meer?

Toen ik mij ging verdiepen in het suikervrije leven, was het eerste wat ik dacht 'mag ik dan geen koek, taart of ijs meer eten? Ik moet je eerlijk bekennen, ik was al snel weer klaar met mijn voornemen 'suikervrij/arm leven'. Totdat ik steeds meer mensen om mij heen kreeg die dit probeerden, met positieve gevolgen! Toen kreeg ik het boek 'smullen zonder suiker' in handen gedrukt.

TIP: Wil je dit boek winnen? Lees dan snel verder! 

Een wereld ging voor mij open, niet alleen kon ik cake, taart en koek blijven eten. Ook muffins, popcorn, chocoladekoeken én ijs stonden op het menu. En dat allemaal zónder suiker! Binnenkort volgt er een review met een aantal recepten. Tot die tijd kun jij dit boek winnen! 

WIN!

Jij kunt het boek 'smullen zonder suiker' winnen! Wat je moet doen? Laat hieronder, of onder onze Facebookpost een reactie achter waarom jij dit boek in huis móet hebben! 

**De winnaars zijn inmiddels uitgekozen en hebben hier persoonlijk bericht over gehad**
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

23 oktober 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!