4 tips voor wanddecoratie bij een lege muur

4 tips voor wanddecoratie bij een lege muur

Met deze tips fleur je je lege muur zo op!

Je kijkt rond in je woonkamer en die éne lege, saaie muur valt je ineens op. Ben je toe aan iets nieuws en weet je nog niet precies wat je ermee wilt doen? Die saaie, lege muur heb jij zo opgevuld met deze leuke inspiratie tips! 

1. Hang je muur vol met fotolijsten

Jouw kastjes liggen vast vol met leuke herinneringen aan vakanties en andere uitstapjes. Ruim je kastjes eens op en gebruik de leukste foto's en andere herinneringen om ze in te lijsten en maak een mooie collage op jouw lege muur.

Ga voor een combinatie van allemaal verschillende lijsten en je krijgt een super gezellig effect. 

2. Versier je muur met plantjes

Een gloeilamp die op is of een kurk van een wijnfles gooi je vaak gelijk weg. Zonde! Je kunt er namelijk hele creatieve dingen mee doen. Laat je inspireren door de volgende beelden, je kunt er alle kanten mee op!

 

3. Hang een toffe Koeienschedel op

Decoreren met schedels kan erg makkelijk, je ziet ze de laatste tijd namelijk steeds meer. Ze komen trouwens ook in allemaal verschillende kleuren of stijlen.

Het is simpel aan te brengen op de muur en een echte sfeermaker in jouw huis of slaapkamer. Je kunt er ook toffe lijstjes naast hangen, maar het staat ook super leuk boven je bed!

Voor alle (mede-)dierenliefhebbers: deze dieren zijn niet gedood voor het maken van dit kunstobject – het is restafval.

4. Maak van je muur een Boekenwand

Voor de echte boekenwurmen onder ons is er natuurlijk niets zo simpel als de muur opvullen met een grote boekenkast! Zet een simpele boekenkast neer en jouw boeken doen de rest van het werk. Extra leuk is het om er een echte eye catcher van te maken door jouw boeken op kleur te sorteren.

TIP: Niet creatief genoeg? Doe eens gek en decoreer de wand met pagina's uit oude boeken!
Lamyae Aulad Ahmed

Door

15 oktober 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!