20-day Fit | Dag 18 | Workout

20-day Fit | Dag 18 | Workout

Doe mee met deze bikini-body-workout!

Foodie-ness X ‪#‎theperfectyou‬ 20-day fit challenge. Hierbij daagt Carolina van Foodie-ness samen met ThePerfectYou.nl jou uit om in 20 dagen fit & healthy te worden. Dit door gezonde recepten, stevige work-outs en tips. 

Doe je mee?

Workout 4 - bikini body workout

Ken je die ongewenste  kipfilets” onder onze armen die alle kanten op gaan op het moment dat we zwaaien?  Vandaag leg ik jullie uit hoe je het gevecht met deze kipfilets aangaat om er strakke bikini body armen voor terug te krijgen! Het heet de bench dips oefening en is wat mij betreft de meest effectieve oefening voor sterke, strakke en gedefinieerde triceps.

Het enige wat je nodig hebt is een bankje en een flinke portie motivatie om te knallen!

Of je nou in de sportschool staat, thuis wil sporten of liever naar buiten gaat, Foodie-ness geeft je effectieve oefeningen die je overal kan uitvoeren. En of je nu een beginner bent of al wat langer aan “de gewichten hangt”, deze oefeningen kunnen we allemaal en zullen ons allemaal helpen om een gezond en fit lichaam te realiseren!

Start right now!

Stap 1. Ga met je rug naar een bankje toe staan (thuis kan je ook een stoel gebruiken) en plaats je handen op het einde van het bankje terwijl je je armen gestrekt houdt. Plaats je benen gebogen voor je uit met een klein knikje in de knieën, verticaal ten opzichte van je boven lichaam. Stap 2. Hier komt de “dip”: Buig je ellebogen en laat langzaam je lichaam zakken via je armen tot het punt dat je onder armen en boven armen in een hoek van iets minder dan 90 graden staan. Stap 3. Gebruik nu je triceps om je boven lichaam weer terug in de start positie te brengen.

Herhaal deze oefening voor 15 keer en doe dit 4 rondes achter elkaar met 1 minuut rust.

Beginners: Hou je benen gedurende de hele oefening licht gebogen. Gevorderden: Hou je benen gedurende de hele oefening in een hoek van 90 graden. In de positie leun je minder op je benen en moet alle kracht vanuit je armen worden gezet!

Ready, set, GO!

Foodie-ness .

Door

15 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!