Weer zelfverzekerd worden

Weer zelfverzekerd worden

Wij vrouwen zijn vaak onzeker en dat is zonde, want als zelfverzekerd zijn brengt jou een stuk verder. Daarom 5 tips om zelfverzekerd te worden.

Weer zelfverzekerd worden, dat is wat iedere vrouw zou willen. Want wij kunnen behoorlijk onzeker zijn, vaak zelf zonder reden. Dit is zonde want in sommige gevallen kan het je leven belemmeren. Als je je onzeker voelt straal je dit vaak ook uit.

Ieder persoon is anders en heeft zijn eigen kwaliteiten die jouw onderscheiden van de rest. Als jij zelfverzekerder bent, dan straal je ook zelfverzekerheid uit!

Confidence is the sexiest attribute a woman can have. If you feel good, you’ll look good.

Weer Zelfverzekerd worden - 5 tips 

 

1. Stop met vergelijken

Vergelijk je niet met anderen, ieder bewandelt zijn eigen pad. Je vergelijkt vaak de verkeerde dingen. Een anders geluk hoeft niet jouw geluk te zijn. Het leven is geen wedstrijd, dus je hoeft het van niemand te winnen.

2. Volg je passie

Wanneer jij je focust op hetgene wat jij wilt en waar jij van houdt dan zul je vanzelf goed in worden. Door je passie te volgen haal je het meeste uit jezelf en zul je hier een goed gevoel van krijgen.

3. Van jezelf houden

Kijk eens goed in de spiegel en vind drie dingen die jou uniek en mooi maken. Durf te zijn wie je bent wees trots. Zorg goed voor je lichaam met gezonde voeding en genoeg beweging. Vertrouw in jezelf en op je eigen kracht.

4. Wees positief

Het leven is kort, bijna te kort. Zie iedere ervaring als een cadeau, die ervaring leert jou een beter mens te worden. Ieder moment, iedere minuut heb jij de keuze. Kies voor de lichtpuntjes en wees optimistisch.

5. Moedig anderen aan

Help anderen om een nog betere versie van zichzelf te worden. Moedig ze aan en stimuleer ze in het volgen van hun passies. Dit geeft vertrouwen en heeft ook een terugwerkende kracht op jou. Je komt in een positieve vibe!

If you are confident, you are beautiful!

Lisa Noya

Door

21 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!