Lustopwekkend voedsel

Lustopwekkend voedsel

Wist je dat knoflook, ja echt; KNOFLOOK, bekend staat om het lustopwekkende effect?! Ook van paling schijn je ontzettende 'zin' te krijgen.. Agh, leest het zelf maar!

Wist je dat knoflook, ja echt; KNOFLOOK, bekend staat om het lustopwekkende effect?! Ook van paling schijn je ontzettende 'zin' te krijgen.. Agh, leest het zelf maar!

Amandelen

Al eeuwenlang staat de amandel symbool voor vruchtbaarheid. De reden hiervoor? De aroma van de amandel zoude passie bij vrouwen verhogen..

Asperges

In de 17e eeuw was er een Engelsman die schreef over asperges als lustopwekkend voedsel. Dat niet alleen; iets later, in de 19e eeuw kreeg er een bruidegom in Frankrijk drie gangen met asperges voorgeschoteld. Je raadt het vast al; dit kreeg hij om zich voor te bereiden op zijn huwelijksnacht.

Asperges bevatten foliumzuur. Foliumzuur verhoogt de histamine productie. Deze is nodig om een orgasme te bereiken (zowel bij mannen als bij vrouwen).

WEETJE: Ondanks alles staan asperges ook bekend om het feit dat zij sperma een vieze smaak geven..

Avocado

De vorm van een avocado zorgde ervoor dat de Azteken deze vrucht de ahuacuatl (testikel boom) noemden.

WIST JE DAT: De katholieken in het oude Spanje het zicht van de avocado zo obsceen vonden, dat deze is verboden.

Banaan

Dit zal geen verrassing zijn; door de vorm werd de banaan al snel gekoppeld aan seksualiteit. Maar, dat niet alleen.. Ook de stoffen in de banaan helpen een handje mee. Zo zit er veel kalium, magnesium en vitamine B in. Verder bevat de banaan het Bromelia Enzym, deze zou het mannelijke libido verhogen.

Basilicum

Heel simpel: De zoete aroma van Basilicum werkt opwindend.

Chocolade

Pure chocolade bevat veel ‘feel good chemicaliën’ o.a. anandamide en fenylethylamine. Het gevoel van geluk, opwinding en euforie zorgt ook voor meer zin in seks.

Honing

Honing bevat Borium. Borium is een mineraal die zorgt voor een beter gebruik van oestrogeen. Ook zou deze stof zorgen voor een verhoging van testosteron in het bloed..

Oesters

Denkend aan lustopwekkend voedsel zal de oester je hoogstwaarschijnlijk als eerste te binnenschieten. Dit komt door de grote hoeveelheid zink in oesters.

WEETJE: Zink zorgt voor een betere spermaproductie en verhoogt het libido.

Paling

Paling is net als de meeste vis rijk aan fosfor en heeft een prikkelend effect op de blaas en genitale zone.

WEETJE: Niet alleen door het zinnenprikkelende effect van de vis, ook door zijn vorm wekt paling de nodige lust op..

Perziken en abrikozen

Perziken werden door een kruidenkundige beschreven als 'De boom van venus. De vrucht wekt de lusten op'.

WIST JE DAT: De Chinezen beschouwden de zoete sap van de vrucht als symbool voor de afscheiding uit de vagina. Zowel de Chinezen als de Arabieren beschouwden de zachtharige abrikoos ook als symbool voor de vrouwelijke genitaliën.

Kreeft

Kreeft werd door vele schrijvers omschreven als liefdesopwekkend. In kreeft schijnen namelijk stoffen te zitten die de seksuele energie stimuleren.

Knoflook

Knoflook werd vroeger als zinnenprikkelend middel beschouwd. Oosterse minnaars beweerden zelfs toonbeelden van vurige passionele en seksuele krachten te zijn, dankzij het eten van knoflook

LET OP: De geur.. Do I need to say more??

Truffels

"Zij die een deugdzaam leven willen leiden, kunnen zich beter onthouden van truffels".

Vijgen

Een opengesneden vijg stond vroeger symbool voor de vrouwelijke seksorganen. Al in de Bijbel gebruikten Adem en Eva de bladen om hun edele delen te bedekken. De Grieken zagen de vijg als heilig en associeerden de vijg met liefde en vruchtbaarheid.

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!