6 te gekke interieur ideeën met oude pallets

6 te gekke interieur ideeën met oude pallets

creatief met oude pallets

Heb jij thuis in de tuin of in de schuur ook nog een stapel pallets staan? En heb je geen idee waar je ze moet laten? Lees hier wat je al dan niet met een paar oude pallets kunt doen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

interieur ideeën oude pallets | 6 tips

1. Tafel op wieltjes

Bewaar leuke tijdschriften, boeken of telefoongids tussen de pallets. Wil je weten hoe je zelf een gave tafel op wieltjes maakt van oude pallets? Check dan deze website voor een voorbeeld.

TIP: De tafel staat ook te gek in de tuin!

2. Bedrand

Maak zelf dit super toffe decoratie item voor boven je bed met oude pallets. Kijk hier hoe je deze decoratie stap voor stap zelf kunt maken.

3. Bijzettafeltje

Maak dit super leuke vintage bijzettafeltje van pallets. Leuk om kussentjes, tijdschriften, dienblad met kaarsjes of fotolijstjes op te zetten! Bekijk het filmpje hier!

4.  Pallet bed

Niet zo veel geld te besteden of wil je je kamer anders inrichten? Maak dan een bed van pallets! Plaats wat kussens op je bed en het ziet er knus en fris uit! Inspiratie nodig? Bekijk dan dit filmpje

5. Wanddecoratie

Gebruik je oude pallets om een te gek meubel stuk voor aan de wand te maken, waar je plantjes, fotolijstjes, tijdschriften, pennenbakjes of een kalender op kunt bergen.

6. Werkplek

Voor de echte knutselaars onder ons, maak een super toffe werkplek met oude pallets. Benieuwd hoe je zo'n toffe bureau maakt? Check dan deze website.

Dus verzamel een paar oude pallets en ga aan de slag! Het is niet alleen supertof en budgetproof, je bent ook nog eens hartstikke milieuvriendelijk bezig!

Lamyae Aulad Ahmed

Door

04 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!