Yoga instagram accounts

Yoga instagram accounts

Instagram is dé plek om inspiratie op te doen voor yoga. Er zijn eindeloos veel verschillende yoga instagrammers te volgen. Wil jij eens iets anders proberen dan de Zonnegroet? Kijk dan snel mee naar onze top 6 yoga instagrammers. 

Credit: Huffingtonpost

Laat je inspireren en volg ze!

Yoga is goed voor je lichaam en geest. Je krijgt er een goed figuur van en je kunt tijd voor jezelf nemen.

1. Yoga_girl

De Zweedse Rachel Brathen doet al vanaf haar tienerjaren aan yoga. Na haar afstuderen is ze naar Costa Rica verhuisd. Vanaf dat moment is yoga een dagelijkse routine geworden voor haar.

2. Lauraskora

Laura Sykora is yogadocent en geeft workshops. Ze is super populair en heeft wel 1 miljoen volgers op Instagram. Alle gezinsleden doen mee aan yoga! Laura houdt van yoga op een leuke en speelse manier!

[gallery columns="2" ids="80599,80598"]

3. Beachyogagirl

Prachtige yoga foto’s met de zee als achtergrond.. Kan het nog mooier? Kerri Verna doet al 10 jaar aan acro-yoga. Dit is een combinatie van yoga, acrobatiek en Thaise massage.

4. Fitqueenirene

Irene Papas doet pas 2 jaar aan yoga, maar werkt nu al als docente. Ze geeft intensieve yoga bootcamps waar je een strak lichaam van krijgt. Dit zorgt tegelijkertijd ook weer voor een goed gevoel over jezelf.

[gallery columns="2" ids="80600,80601"]

5. Kinoyoga

Yoga docent en youtuber tegelijk, Kino Macgregor doet het echt! Haar levensdoel is het veranderen van de wereld. Je kunt haar video’s hier bekijken.

6. Yogainspiration

Dit account staat vol met quotes over het leven, yoga en zelfacceptatie. Ben jij je yoga motivatie kwijt of twijfel je aan dingen? Neem dan een kijkje op het account van yoga inspiration en laat je inspireren.

[gallery columns="2" ids="80602,80603"]

Wij hebben ook Instagram en posten hier regelmatig over yoga! Je kunt ons volgen via theperfectyou_nl

Lisa Noya

Door

02 februari 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!