Gespot & DIY: toffe muurdecoratie van Paul Vilinski

Gespot & DIY: toffe muurdecoratie van Paul Vilinski

Altijd stiekem jaloers geweest op de vlinder-wall van Serena in Gossip Girl? Maak ze nu zelf!

De Gossip-girl fans onder ons hebben deze toffe vlinder-wall decoratie vast al wel eens voorbij zien komen. Deze gave muurdecoratie hangt namelijk boven het bed van hoofdrolspeelster Blake Lively (Serena van der Woodsen in de serie). Wij waren benieuwd naar de creator van deze toffe muurdecoraties en hebben ook een klein diy-project gespot, zodat je zelf zo'n amazing butterfly-wall kunt maken.

Muurdecoratie van Paul Vilinski

De vlinder muurdecoratie is gemaakt door de New Yorkse kunstenaar Paul Vilinski.  Zijn kunstwerken zijn vaak gebaseerd op "vliegen"/ vleugels. Voor het maken van zijn kunstwerken, maakt hij vaak gebruik van 'oude, gebruikte' materialen zoals oude LP platen en gevonden blikjes. 

Do-It-Yourself- Benodigdheden:

  • Stevig zwart papier (mag ook een ander kleurtje, bijv. geel of oranje)
  • Dubbelzijdige tape
  • Stift/pen
  • Schaar
TIP: de vlindertjes kun je ook bij etsy.com bestellen in diverse vormen en kleuren!

Aan de slag!

Stap 1. Zorg dat je een aantal vlinder-sjablonen hebt, in verschillende vormen en maten. Trek deze sjablonen over op het zwarte papier en knip de vlindertjes uit het zwarte papier. Tip: vouw het zwarte papier een paar keer dubbel, zodat je meerdere vlindertjes tegelijkertijd kan uitknippen, scheelt een hoop tijd!

TIP: voor een echt 3d-effect kun je de vlindertjes in plaats van met dubbelzijdige tape, met spelden vast pinnen op de muur!

Stap 2. Plak daarna in het midden van de vlindertjes, op het 'lijfje', dubbelzijdige tape. Daarna kun je de vlindertjes op de muur plakken. Je kan ze op verschillende manieren op plakken. Plak ze bijvoorbeeld in een cirkeltje, maak er een woord van of maak er één grote vlinder van!

TIP: Vind je het zonde van je muur? Plak of speld de vlindertjes dan op een (houten) bord!

Gebruik in plaats van vlindertjes, vogeltjes, bloemetjes, hartjes of sterretjes. Je kan het zo gek niet bedenken!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

20 november 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!