Leren breien - 4 items voor beginners

Leren breien - 4 items voor beginners

Ben jij een beginnende breier? Dan kun je het beste met deze vier items beginnen!

Breien is ontzettend leuk en voor iedereen geschikt. En het geiten-wollen-sokken imago dat het vroeger had, is allang voorbij. Want breien is gewoon ontzettend hip! En terecht, want jij kunt hele toffe dingen breien zoals een sjaal, beanie of beenwarmers. 

Wij hebben een aantal makkelijke en overzichtelijke tutorials voor jou uitgezocht. Let wel op dat alles in het Engels is, maar je kunt ook gewoon heel goed naar de tutorials kijken om het te leren. Het wijst zich eigenlijk vanzelf!

Leren breien

Bekijk hier de 4 items voor beginners.

1. Sjaal

Een sjaal breien is een goed project voor beginners! Je kunt het op twee manieren doen, door armbreien of door gewoon te breien. Hoe je dit moet doen kun je hieronder zien.

2. Tunnel Sjaal

Een tunnel sjaal is ideaal voor de winter! Deze is niet alleen hip en fashionable, maar ook nog eens super warm. En wat is er leuker dan deze zelf te breien!

3. Beenwarmers

Beenwarmers zijn helemaal ideaal voor de koude dagen. Deze warmers fungeren niet alleen als sokken, maar ook nog eens als mode-item. Ben jij een beginnende breier? Dan is dit een ideaal project!

4. Muts

Een muts, of ook wel een beanie genoemd, kun jij als beginner zeker breien! Neem er wel een goede twintig minuten voor om deze toffe muts zelf te maken.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

14 februari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!