Iemand daten die aan yoga doet - Waarom dit aan te raden is

Iemand daten die aan yoga doet - Waarom dit aan te raden is

Yoga is meer dan alleen een routine van oefeningen. Het vergt discipline en een bepaalde levensstijl. Als je ideale partner down to earth, geconcentreerd, in vorm en zelfverzekerd is, dan zou je gewoon eens op date moeten gaan met een Yogi. 

Credit: Originals

Deskundigen zijn het erover eens; Yoga is goed voor je liefdesleven.

1. Why Yogi daten? Ze zijn in vorm

Door het uitvoeren van de verschillende asana's worden alle spiergroepen en organen aangepakt. Je krijgt niet alleen een mooi strak lichaam, maar ook nog eens een gezond lichaam dat minder kans heeft op ziektes. Je vetopslag rondom je organen is immers minder.

2. Ze zijn gezond

Door yoga word je bewuster van je leefpatroon. Je gaat gezonder eten, bewegen en bent stressbestendiger. Dit zorgt ook weer voor minder lichamelijke en chronische klachten. Is er iets sexier dan iemand die zorg draagt ​​voor z'n gezondheid?

3. Ze zijn flexibel

In de asana's merk je waar je 'zwakke punten' zitten. Door je bewust te worden van deze punten kun je hieraan werken. Zo kom je steeds iets dieper én word je dus flexibeler. Niet alleen bij het uitvoeren van de asana's, maar ook in het dagelijkse leven. Je traint immers op concentratie, waardoor je geduld wordt vergroot.

[gallery link="file" columns="2" ids="80091,80093"] Credit: WhollyyogaYogatrail

4. Ze hebben een beter seksleven

Door Yoga word je flexibeler, wat ervoor zorgt dat het allemaal iets soepeler gaat tussen de lakens. Yoga is net als sex: verlangen, opwinding, ontlading en uiteindelijk tevredenheid. Niet alleen word je door Yoga flexibeler, ook zul je jezelf meer openstellen om nieuwe dingen uit te proberen.

5. Ze zijn erg relaxed

Door yoga en voornamelijk mediteren word je stressbestendiger. Je gaat dingen vanuit een ander perspectief bekijken. Goed nieuws voor je relatie: alle kleine 'ruzies' verdwijnen als sneeuw voor de zon.

6. Ze zijn goed uitgebalanceerd

Door lang in verschillende asana's te staan leer je waar je kracht zit en leer je te leven vanuit deze kracht. Neem bijvoorbeeld de asana de Boom. In het begin sta je nog te wiebelen, vervolgens kun je geconcentreerd staan maar val je om zodra een ander dit ook doet en uiteindelijk ben je zo gefocust dat je kunt blijven staan.

Een betere balans betekent dat gebeurtenissen in het leven je niet meer uit het veld slaan. Je kunt uitstekend je gevoelens communiceren en bent hierdoor geschikt om te werken aan een evenwichtige relatie.

iemand daten die aan yoga doet Credit: Freepeople

7. Ze zijn in harmonie met hun innerlijke zelf

Dit is misschien wel de grootste reden van allemaal. Je moet namelijk eerst van jezelf houden, voordat je van een ander kunt houden. Doordat een Yogi al veel tijd heeft doorgebracht in meditatie (met zichzelf) zal het zich bewust zijn van z'n innerlijke zelf. Een Yogi houdt dus van zichzelf en kan daardoor ook van jou houden.

De kunst van yoga is om al het positieve te omarmen, het negatieve los te laten en één te zijn met je innerlijke zelf . Dit betekent dat je minder last zult hebben van onzekerheden, omdat je jouw eigenwaarde kent. Een yogi is daardoor een gelukkiger mens. Namasté!

Zou jij weleens op date willen met een Yogi? Of heb je een relatie met een Yogi? We zijn nieuwsgierig naar je ervaring!

Jessica Jansen

Door

25 januari 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!