Kerstballen breien- Zo brei jij deze zelf!

Kerstballen breien- Zo brei jij deze zelf!

Kerstballen breien is deze winter helemaal hot!

Deze winter zijn ze helemaal hot: de gebreide kerstballen. Ze duiken echt overal op. En wat zien ze er leuk uit! Wat zou het geweldig zijn als je die zelf kon maken. Niet getreurd: het kan! En wij weten hoe!

Het duo Arne en Carlos werd er wereldberoemd mee. Hun gebreide kerstballen zijn een heuse hit! In hun boek 'Kerstballen breien' geven ze je 55 gave patronen voor de leukste kerstballen. Je kunt hem online bestellen bij bol.com voor maar € 10,-!

TIP: Ook leuk voor onder de boom!

 Zo brei je een kerstbal

Op de weblog van Wieke van Keulen wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de steken kunt opzetten. Je breit met vier naalden, wat best pittig is. Alle stappen, vanaf de eerste opzet tot het moment waarop je lekker kunt beginnen met breien staan hier goed beschreven.

Gratis breipatronen

Op de website van Knitting Daily vind je vier gratis breipatronen, waarmee je zelf kerstballen kunt maken. Ook staan er leuke, gratis patronen voor grappige figuurtjes. Wat dacht je van een leuke kerstman, een muis of een ster? Even je mailadres invullen en je kunt het bestand downloaden. Het is wel in het Engels!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

01 maart 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!