Yoga vakantie in Spanje - Kom tot rust, kom tot jezelf

Yoga vakantie in Spanje - Kom tot rust, kom tot jezelf

Je houd van yoga en je houd van vakantie. Waarom zou je die twee niet combineren? Op yoga vakantie in Spanje! Wij gingen je vast voor.

Elke dag doe jij trouw de Zonnegroet na het opstaan, om zo bewust aan je dag te beginnen. Ook de wekelijkse yoga- en meditatie lessen sla jij zelden af, omdat dit je de rust geeft die je zo nodig hebt óf omdat je hier gewoon intens van kan genieten.

Hoe zou het zijn om die Zonnegroet uit te voeren op de top van een berg én die asana's uit te voeren in een tipi tent of in de buitenlucht? Kom het ervaren in Casa la Suerta. Waar jij op de grens van Murcia en Andalusië midden in de vallei 'El Cimbre' kunt ervaren wat Yoga & Meditatie in combinatie met de natuur met je doet.

LEUK: De Nederlandse Lilian en Jacques zijn na vier jaar voorbereiden, zoeken, voelen, bouwen, planten, eind 2013 neergestreken op deze droomplek. Daar hebben zij tussen de prachtige en ongerepte natuur hun paradijsje gecreëerd.

Yoga

Je begint je dag om 8.00 uur met de Zonnegroet bovenop de berg. Aansluitend vindt de yoga- en meditatie les in de tipi of, afhankelijk van het weer, in de openlucht plaats.

Om 9.45 uur kun je vervolgens genieten van een uitgebreid ontbijt met verse sappen, koffie, thee én verse streekproducten. Na het ontbijt ben je vrij om te doen wat je wilt.

Om 13.30 uur staat er een heerlijke lunch, lekker buiten op het terras, voor je klaar. Ook na de lunch is de middag weer aan jezelf. Heerlijk om de omgeving te verkennen of te genieten van de rust. Om 17.00 zal de tweede yoga- en meditatie les plaatsvinden. En om 19.30 uur wordt het diner geserveerd.

WIST JE DAT: Alle maaltijden zijn, voor zover mogelijk, biologisch en vers. Vegetarisch en vis zullen de hoofdingrediënten zijn.
The only Zen you can find on the tops of mountains is the Zen you bring up there

Stilte

De dinsdag is bijzonder én brengt je nog meer verstilling. Je begint deze dag om 8.30 uur met een wandeling in stilte langs het riviertje in de vallei naar 'Petronila', waar je een les Yoga Nidra krijgt. Na het terugwandelen naar Casa la Suerta staat het ontbijt voor je klaar. Daarna ben je vrij om de rest van de dag te doen wat je wilt.

TIP: Wil je toch aanwezig zijn bij de lunch en/of het diner, dat kan gewoon als je het even laat weten.  
For one minute, walk outside, stand there, in silence, look up at the sky, and contemplate how amazing life is.

Proef alvast sfeer

Wil jij graag tot rust én jezelf  komen met deze Yoga vakantie?

Bekijk hier dan de beschikbare data. Adiós!

Jessica Jansen

Door

23 september 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!