Terug naar je jeugd met kleding van Levi's

Terug naar je jeugd met kleding van Levi's

Ken je hem nog, het ó zo heerlijke kledingstuk van Levi's? Als ik hieraan denk komt er maar een ding in mij op: jeugdsentiment! Toen ik weer terugdacht aan Levi's dook ik snel mijn kast in. Ik moest er vast nog wel eentje hebben. En ja hoor, ik had hem nog! Een echte, heerlijk zittende Levi's broek. En geloof het of niet: hij paste nog! 

Wie kent het niet, het Levi moment van vroeger? Ik besloot daarom terug te gaan naar mijn jeugd, om mijn eerste echte herinnering op te halen van Levis.

ik was zestien jaar, een onzeker meisje. Voor het eerst dat jaar gingen mijn ouders en ik op vakantie naar Nederland (iets waar ik al flink de balen in had). Eenmaal op weg naar het mooie, zonnige Oosten werden de gebouwen kleiner en het werd boerenleven meer en meer zichtbaar. Eenmaal aangekomen op de camping dook ik snel mijn tent in om mijn frustraties op te schrijven en vriendinnen te sms-en met teksten als 'get me out of hear'!

Na een paar dagen, besloot ik er toch maar op uit te gaan en het beste ervan te maken. Ik trok mijn Levi's broek aan en sleurde mijn zusje mee, op weg naar de plaatselijke kantine. In de kantine zag ik een groepje jongens die ik wel interessant vond. Ik bestelde een rosé voor mijzelf en een glas cola voor mijn zusje. Daarna gaf ik haar een duw in de rug, zodat zij maar even met hen kon praten. Ik schuifelde er onzeker achteraan. Helaas waren die jongens niet echt wat en was ik alweer snel uitgekeken.

Net toen ik besloot terug naar de tent te gaan om muziek te luisteren, werd ik op mijn rug getikt. Hé, ben jij niet het meisje dat aan de overkant van mijn veldje staat? Hij doelde op onze veelste grote caravan, tent en andere kampeerspullen. Ja, dat ben ik, zei ik blij! Snel zag ik dat hij mijn kledingstijl 'checkte'. Maar in mijn heerlijke Levi's broek, wist ik dat ik er goed uitzag! 

De volgende drie weken vlogen voorbij, inclusief mijn eerste kus met mijn eerste grote liefde, in mijn eerste grote liefde, namelijk mijn Levi's broek. Vanaf dat moment heb ik die broek altijd gekoesterd en deze zo lang gedragen totdat deze langzaam vaal werd van het vele wassen. Ik heb hem toen netjes opgeborgen in mijn kast, hopend hem ooit nog eens te kunnen dragen. En dat deed ik, een paar weken geleden toen ik besloot dit sentimentele kledingstuk weer uit de kast te halen. En ik draag hem weer, met alleen maar goede herinneringen. 

Wat is jouw ultieme jeugd Levi's moment? Deel het via #liveinlevis @levis_netherlands. Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen!

Bekijk hier het inspirerende filmpje van Levi's

Rosalyn van Houwelingen

Door

14 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!