5 amazing feest outfits - van casual naar party

5 amazing feest outfits - van casual naar party

Geen zin om tijdens de feestdagen uren in je kast te zoeken naar een outfit? Zo upgrade je een casual outfit naar een echte party outfit. Let's party!

Zit je lekker in je oversized trui en ripped jeans op de bank, krijg je onverwachts een appje of je een drankje komt doen in de stad. Nice, maar je hebt geen zin om je in een complete party outfit te hijsen. We understand the struggle. Wij hebben items opgesnord waarmee je je lievelings casual look binnen een handomdraai omtovert naar een party look. Dat kan al door slechts enkele items te veranderen, awesome! Wij laten je zien hoe. Met deze 5 toffe party looks ben klaar om de bloemetjes buiten te zetten.

FEEST OUTFIT furry

Circa. €250

Benodigdheden: een paar toffe laarsjes aan en een fur coat. En voilà, een diva like furry feest outfit! 

 

glamourous FEEST OUTFIT

Circa. €200

Met een zilveren pailetten rokje kun je een comfy outfit super snel onwijs glamourous maken. Trek wederom een paar leuke laarsjes aan en je bent ready to party!

FEEST OUTFIT goud

Circa. €230

Ik presenteer u: de perfect kerstlook. Rood, glitters en goud, wat wil je nog meer? En met die oversized trui is het ook nog eens super comfy. I like!

COMFY FEEST OUTFIT

Circa. €180

Met een skaterskirt tover je een comfy, casual outfit om tot een schattige party look. En je mag je cosy beige trui gewoon lekker aanhouden. ;) 

 

Pink FEEST OUTFIT

Circa. €190

Wat is die fluffy roze sweater toch leuk! Trek een zwart rokje en een paar laarsjes aan en je ziet eruit om door een ringetje te halen. Hapjes erbij, een glaasje (of flesje) champagne, enjoy!

Wat is jouw favoriet? Heb jij nog ultieme 'casual to party' outfittips? Laat het ons weten!

sanne 't Hooft

Door

26 april 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!