Krijg met deze 7 tips een Pinterest slaapkamer!

Krijg met deze 7 tips een Pinterest slaapkamer!

Krijg met deze 7 tips een Pinterest slaapkamer!

Al pinnend dromen wij weg bij al die gave Pinterest slaapkamers. Hoe krijgen ze dat toch zo? Wij zochten het uit en vonden 7 manieren om je slaapkamer er zo uit te laten zien alsof hij zo van een Pinterestbord af komt!

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, om je slaapkamer er te gek uit te laten zien. Het is gewoon een kwestie van een beetje creativiteit samenvoegen met de juiste accessoires.

1.  Gebruik koffers als sidetable

Koffers, koffers en koffers.. zoek er maar is op op Pinterest en je vindt talloze ideeën. Wat wij echt helemaal leuk vinden is het opstapelen van meerdere koffers en deze stapel dan vervolgens te gebruiken als nachtkastje. Easy, but oh so lovely! Je creëert er het echte vintage gevoel mee.

Plan een middagje kringloopwinkel en maak die gave sidetable!

2. Hang je foto's creatief op

Komt het nou even mooi uit dat er altijd wel ergens kerstverlichting te verkrijgen is! Je kunt er veel leukere dingen mee dan ze gewoon maar op te hangen in de boom! Gebruik ze bijvoorbeeld als verlichting in je kamer en hang er foto's en kaarten tussen. Het effect is super leuk!

3. gebruik printjes

Hoewel printjes soms super druk ogen, kan het ook onwijs staan. Bijvoorbeeld door alles in een gelijke kleurtint te houden met dit behang

4. Gebruik oud hout

Oké oké.. We geven het toe.. Dit bed is misschien toch niet zo gemakkelijk om te maken. Toch moeten we 'm even met jullie delen! Dit schommelbed is van houten balken gemaakt en wij vinden 'm echt super leuk. Het gebruik van oude houten balken, planken of pallets is een echte Pinteresttrend.

Ben je niet zo in voor dit schommelende bed, dan kun je ook bijvoorbeeld een bureau of hoofdbord voor je bed maken van oud gebruikt hout.

5. Maak een slinger

We kennen allemaal de standaard 'van harte gefeliciteerd' slinger, dat soort slingers zie je nu overal terug met de leukste tekstjes. Ga voor 'slaap lekker', 'sweet dreams', 'welterusten' of patronen zoals bij dit voorbeeldje.

Wil jij ook zo'n slinger in je slaapkamer? Kijk dan op Latelier de Juliette voor meer toffe designs! 

6. Gebruik een boomstam als nachtkastje

Ben je niet van de koffers? Dan kun je gaan voor de boomstam als nachtkastje. Ook heel leuk, lekker natuurlijk en wil je ze in kleur? Dan verf je ze toch gewoon! Simpel! 

7. Ga voor de ouderwetse gloeilamp

Je ziet het overal op Pinterest: de gloeilamp aan touw! Het is gewoon een gloeilamp of spaarlamp die je in een fitting aan een (gekleurd) touw hangt. Die hang je dan op een leuke manier op en voilá!

TIP: Helemaal leuk is het om een touw te kopen in een vrolijk kleurtje. Fleurt je kamer lekker op! Bijvoorbeeld deze gele lamp.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

18 november 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!