Spijt top 10 die spontane mensen nooit zullen hebben

Spijt top 10 die spontane mensen nooit zullen hebben

Spijt hebben - Ik schreef het al eens eerder in een artikel over de spijt top 5 van mensen op hun sterfbed; "Het ergste wat er is, is spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt in je leven’. Had ik maar dit, of had ik maar dat..". Dit artikel raakte mij diep en na het lezen van de tekst wist ik één ding zeker; dit gaat mij niet gebeuren!

Credit: Timetogetpaid

Doe eens een keer iets geks! Spring uit een vliegtuig, word verliefd,  ga op pad zonder plan of boek een reis naar het onbekende. Geniet van de dag en geniet van het bestaan. Haal het optimale eruit, want er komt een dag waarop je terugkijkt op je leven en je er niets, maar dan ook niets meer aan kunt veranderen.

LEES OOK: Spijt top vijf op je sterfbed

Spijt hebben

Spijt top 10 die spontane mensen nooit zullen hebben

 

1. Ik ben nog nooit vertrokken zonder een plan

Vluchten naar het onbekende is een super spannende ervaring die je nooit zult ervaren met behulp van reisgidsen of reisbureaus. Spontane mensen luisteren naar hun lichaam en vluchten naar het onbekende wanneer het tijd is voor een nieuw avontuur. Ze hoppen van bus naar vliegtuig en van taxi naar trein. Ze kiezen dagen uit waarop ze het hotel verlaten om een nieuwe stad of nieuwe plek te ontdekken. Zonder schema's of richtlijnen..

2. Ik ben nog nooit ergens geweest zonder een kaart

Het geeft spontane mensen een kick om plekken te vinden die niet te zien zijn op een map of kaart. Het volgen van hun intuïtie is hetgeen dat hun brengt waar ze willen en ook moeten zijn. Spontane mensen zullen nooit terugkijken op hun leven en wensen dat zij hadden gewaardeerd waar zij op dat bepaalde moment waren. Ze herinneren zich alle kleine details en de straten die ze nooit bewandeld zouden hebben als ze niet van het veilige pad af waren gegaan.

[gallery columns="2" link="none" ids="50682,50681"]

Credit: Flickr / Herpaperweight

3. Ik ben nog nooit bevriend geraakt met een vreemde

Spontane mensen hebben vrienden over de hele wereld, waar dan ook. Ze maken vrienden waar ze ook mogen zijn en zijn niet bang om het leven van anderen binnen te stappen en vreemden toe te laten in hun eigen leven. Spontane mensen zijn goed bedreven met de wereld en de mensen die op de wereld leven.

4. Ik ben nog nooit veel te laat thuisgekomen door een te gek feest

Wild en roekeloos zijn is geen misdaad (behalve als het dat wel is natuurlijk). Soms zijn de momenten die er niet hadden moeten zijn, de beste. Spontane mensen weten wanneer het het waard is om de regels te overtreden. Ze laten zich niet weerhouden van spontane momenten en kiezen daarom altijd voor de nieuwe ervaringen.

5. Ik ben nog nooit verliefd geweest op iemand die ik in het buitenland ontmoet heb

Niets zo spannend als een relatie hebben waarvan je weet dat deze binnenkort tot een eind moet komen. Het doorkruisen van belemmeringen en het vinden van liefde in een persoon waar je eigenlijk weinig gelijkenis mee hebt is een liefde dat nergens anders gevonden kan worden. Het is een rauwe liefde; een relatie dat simpeler en meer waar is dan je ooit zult vinden, tot je je soulmate vindt.

[gallery columns="2" link="none" ids="50700,50699"]

Credit: Strollingintherain / Missdiior

6. Ik heb nog nooit een zonsopgang gezien

Spontane mensen kunnen hun kinderen later vertellen over de nacht die zij in Rio de Janeiro gespendeerd hebben met nieuwe vrienden op het strand terwijl ze genoten van de zonsopgang. Ze hebben de zon zien opkomen en zien ondergaan en de sterren zien verschijnen en verdwijnen. Spontane mensen beleven momenten waar de meeste mensen doorheen slapen.

7. Ik ben nog nooit verliefd geworden op een verkeerd iemand

Hoe je het ook bekijkt, de pijn die je kunt hebben van een gebroken hart is altijd de spanning van de liefde waard. Spontane mensen laten zich niet tegenhouden door de angst voor luddevedu. Ze bloeien op door momenten van passie en liefde. Liefde overkomt hen voor de volle 100%, ze zullen er nooit voor weglopen. Spontane mensen zullen nooit spijt hebben van vorige relaties of scharrels, want dat is iets wat geen prioriteit heeft voor hen. Zij zien liefde als iets simpels en vinden dit in de meest onbekende mensen.

8. Ik ben nog nooit verhuisd naar een compleet nieuwe stad

Spontane mensen begrijpen dat er niets zo spannend en opwindend is als verhuizen naar een nieuwe stad om een nieuw leven op te bouwen. Er is iets moois aan het leren kennen van een nieuwe plek en het langzaam maar zeker te ontdekken totdat je je er thuis voelt. Spontane mensen willen het leven ontdekken, waardoor zij er nooit voor zullen kiezen om in hun eigen land te blijven en niets meer van de wereld te zien.

[gallery columns="2" link="none" ids="50692,50693"]

Credit: Cache2 / Flickr

9. Ik ben nog nooit ergens geweest waar ik niet had mogen zijn

De verrukking van spontaniteit is optimaal wanneer je je ergens bevindt waarvan je weet dat je er eigenlijk niet had moeten zijn. Of het nu het appartement is van een bad boy of een underground party met fout publiek. Soms gaat het leven over het nemen van risico's en niet alleen over het volgen van de regels.

10. Ik heb nog nooit afspraken gemaakt in een café

De plannen en afspraken die je in een café maakt onder het genot van een goed glas wijn en borrelnootjes. Zulke plannen zijn als spontane keuzes om het vliegtuig te pakken naar Ibiza voor drie dagen en om je overige geld te besteden aan een one-way ticket. De plannen die je maakt in een café, dát zijn de de plannen die onvervangbaar zijn.

[gallery columns="2" link="none" ids="50694,50695"]

Credit: Media cache / Bur gundy

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

19 september 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!