Slaapkamer inrichten - 5 originele ideeën

Slaapkamer inrichten - 5 originele ideeën

Je slaapt er alleen, maar daarom hoeft het toch nog geen saaie ruimte te zijn?

Heb jij dat nou ook altijd, je kijkt je slaapkamer in en er ontbreekt iets. Je slaapkamer is fijn om in te slapen, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Je slaapkamer inrichten is wel een essentieel iets. Je brengt er tenslotte behoorlijk wat tijd in door. Wij hebben daarom een aantal leuke manieren op een rij gezet om jouw slaapkamer origineel in te richten. 

1. Schaf een toffe wereldkaart/Whiteboard aan

Een wereldkaart kan echt een eyecatcher zijn! Door een wereldkaart op te hangen kan jouw slaapkamer er direct heel anders uitzien. En nog een goede reden om een wereldkaart aan te schaffen: je kunt meteen weer dromen over mooie reizen die je ooit nog gaat maken.

Een whiteboard in jouw slaapkamer. Het is origineel, staat leuk als decoratie en is ook nog eens handig als jij iets moet onthouden.

2. Ga voor een originele lamp

Een lamp is niet alleen leuk om te hebben, het is ook nog eens praktisch. Licht hebben we allemaal nodig toch? Waarom dan niet kiezen voor een originele lamp die je slaapkamer weer een beetje opfleurt?

3.  Een schildertrap als decoratie

Een trap als decoratie is niet alleen super hip, maar ook nog eens erg handig! Je kunt hier spullen opzetten of een leuk fleecedeken overheen hangen ter decoratie!

TIP: Je kunt bijvoorbeeld ook een fleece kleden in een kast leggen, leg er een leuke foto of beeldje op en je hebt iets leuks om naar te kijken. 

4. Kunst in je slaapkamer

Kunst in je slaapkamer maakt jouw slaapkamer net iets meer persoonlijk. De smaak van kunst is namelijk ook persoonlijk, toch?! 

5. Werk met grote spiegels

Door met grote spiegels te werken, maak jij je kamer niet alleen gezellig, maar ook ruimer! En een spiegel in je slaapkamer is altijd handig toch?

Spiegel 
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

05 februari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!