Bellini cocktail: mousserende wijn met een perzik touch

Bellini cocktail: mousserende wijn met een perzik touch

Oké, een glaasje wijn op zijn tijd is heerlijk, en ook de verleiding van een wit biertje is moeilijk te weerstaan, maar zijn wij wijn-liefhebbende vrouwen niet toe aan een nieuw drankje waarmee we onze avonden mogen vullen? Juist! Maak kennis met de Bellini Cocktail van Canella; een fruitige wijn-cocktail bestaande uit mousserende wijn en verse pulp van witte perziken. We want more!

Photo Credit: adventuresincooking

De heerlijke wijnen van Canella worden geproduceerd door de Canella Familie sinds 1988. De Bellini variant bestaat uit twee delen mousserende wijn en één deel verse pulp van witte perziken. Handy: de Bellini cocktail is met haar trendy en vrolijk ogende flesje instantly ready to drink.

Perzik met een vleugje framboos

Naast het feit dat deze cocktail verrijkt is met de Maria Bianca perziken, de beroemde witte en vlezige perzik-soort die de Canella's zelf produceren in haar fruitbomen (en tevens eigenhandig plukken!), is er ook een scheutje framboos-sap aan toegevoegd. Dit rode fruit zorgt voor de kleurrijke en karakteristieke roze kleur van het hippe must drink drankje. Nice to know: de Bellini Cocktail wordt gebotteld zonder toevoegingen van kleur- en smaakstoffen, suiker of houdbaarheidsmiddelen.

Bellini cocktail: Where to get?

Kun jij niet wachten om je prachtig gestifte lippen aan dit hippe flesje te zetten? De Bellini is bij een aantal verkooppunten in Nederland te krijgen:

  • Slijterij en Wijnhandel De Helm in Pijnacker
  • Slijterij en Wijnhandel Kremers in Papendrecht
  • Wijnkoperij Vriezekolk in Loenen

Niet in de mood om je oude vertrouwde huisje te verlaten? No worries: ook online kun je deze fruitige cocktail bestellen. Binnenkort bij FlesjeProsecco.nl, nu al bij Wijnflesje.nl.

perzikbellini Photo Credit: saveur  

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!