3 tips om je keuken te veranderen met kleine aanpassingen

3 tips om je keuken te veranderen met kleine aanpassingen

Het is zelfs zo dat de keuken het minst vaak verandert wordt, ondanks dat je je juist daar veel uren je uit staat te sloven.

Als je graag iets anders wilt in je huis, denk je niet meteen aan je keuken. Het is zelfs zo dat de keuken het minst vaak verandert wordt, ondanks dat je je juist daar veel uren je uit staat te sloven. Een keuken verander je niet heel makkelijk en kost veel tijd. Toch zin om je keuken een metamorfose te geven? Doe dit dan met kleine veranderingen! Wij geven je tips.

3 tips om je keuken te veranderen met kleine aanpassingen

 

1. Groen

Duurzaamheid is tegenwoordig populair en steeds meer mensen letten op het milieu. Je kunt letterlijk groen in jouw keuken zetten door middel van plantjes en groene keukenartikelen. Dit maakt het in de keuken gezellig en je kunt je eigen ingrediënten planten. Maak je eigen basilicum en peterselie voor jouw gerechten! Daarnaast kun je ook groen figuurlijk in je keuken plaatsen zoals het aansluiten van groene energie en energiebesparende keukenapparatuur. Dat is ook erg leuk voor de portemonnee!

2. Futuristisch

Een nieuwe keuken uit de toekomst! Hierin zie je veel zilver en glans terug. Deze keuken is strak en je ziet weinig onnodige potjes en vaasjes staan. We zijn allemaal bekend met de vaatwasser en espressomachine en in deze keuken kan de touchscreen waar je recepten kunt opzoeken, niet ontbreken! Deze technologie is heel handig maar ligt vaak ook in de weg in de keuken, dus berg ze goed op. Zorg er dus voor dat je niet je eten of water eroverheen gooit!

 

3. Kleur

De kleur groen is dus helemaal 'in' maar andere kleuren in de keuken zijn ook erg leuk! Fleur je keuken op met jouw favoriete kleur zoals je espressoapparaat in het rood, potjes met verschillende kleuren en gekleurde theedoeken. Of schilder de keukenkastjes in een leuke kleur en laat het jouw center piece in het huis zijn! Ook voor in de woonkamer is het gebruik van kleur populair. Je kunt zelf de keuken en de woonkamer zo met elkaar matchen!

Gemakkelijk kleur in je keuken met deze artikelen!

 

De perfecte keukeninrichting voor jou

Voor iedereen verschilt de mening over een perfecte inrichting. De een staat vaak in de keuken te koken en de ander houdt van snelle makkelijke gerechten. Als je graag en veel in de keuken staat, is een keukeneiland een uitkomst voor jou! Je creëert meer ruimte met een eiland maar het staat vaak in dezelfde ruimte als de woonkamer. De ruimte lijkt daardoor groter maar je kunt je niet afsluiten. Daarnaast ligt de inrichting ook aan de grootte van je huis. Heb je wel plek voor een grote keuken?

Keuken voor een klein huis

Een keuken hoeft niet groot te zijn om functioneel te kunnen zijn! Een kookplaat die afgedekt kan worden zorgt bijvoorbeeld voor meer werkruimte. Slimme foefjes zorgen ervoor dat je alles bij de hand hebt, zonder dat het veel ruimte inneemt! Wie heeft een aparte oven en magnetron nodig wanneer je ook een combiapparaat kunt hebben? Precies, jij niet! 

TIP: Wil je wat kleur verwerken in je eigen keuken? Gebruik dan leuke keukenartikelen die je neer kunt zetten én gebruiken!

 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

18 november 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!