Zo maak je je tuin zomerklaar!

Zo maak je je tuin zomerklaar!

Als je jouw tuin een make-over wil geven, kan een nieuwe tuinset natuurlijk niet ontbreken.

Hieronder vind je de 5 beste tuinsets en waarom deze niet kunnen ontbreken in jouw tuin. Zo kun je in je eigen tuin een onvergetelijke zomer beleven! Ben je geïnspireerd geraakt? Onderstaande foto’s zijn geleend van Kees Smit Tuinmeubelen.

Moderne tuinsets 

Tegenwoordig is je tuin niet compleet zonder een moderne tuinset. Deze stijl is helemaal hip en kan in jouw tuin niet ontbreken. Waarom zou je voor een moderne tuinset kiezen? Kenmerkend aan moderne tuinsets zijn de strakke lijnen. Doordat de kleur vaak zwart of wit is, geeft dit een mooie en strakke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat je tuin er modieus uitziet. Wil je een wat meer speelse uitstraling? Je kunt de strakke lijnen goed combineren met meer organische vormen. Het leuke aan deze stijl is dat hij past bij elke tuin. 

Tuinsets wit

Witte tuinsets geven je tuin een zomerse vibe. Een echte eyecatcher in je tuin. Het voordeel van een witte tuinset is dat je deze met allerlei andere kleuren kunt combineren. Je kan een witte tuinset combineren met donkere tinten. Zo krijg je veel contrast en ziet je tuin er altijd netjes en strak uit, maar je kan je witte, hippe tuinset ook heel goed combineren met pastel kleuren of juist meer opvallende kleuren. Zo geef je jouw tuin de stijl waar jij van houdt. Denk aan een scandinavische of juist een beach tuinstijl. Voeg nog wat leuke accessoires toe om je tuin helemaal summerproof te maken. Zo is het echt een feestje om in je tuin te zitten.

Witte Tuinset Kees Smit Tuinmeubelen

Kunststof tuinsets

Kunststof is niet meer weg te denken uit de tuinmeubelindustrie. Redenen om te kiezen voor een kunststof tuinset? Je kan met kunststof alle kanten op. Kunststof is leverbaar in super veel verschillende kleuren. Qua design en kleur is er een breed aanbod en er zit voor iedereen wat bij. Kunststof is erg sterk materiaal, dus als je kiest voor een kunststof tuinset weet je dat deze lang meegaat en je er veel zomers van kan genieten. Daarnaast is kunststof ook heel licht materiaal. Wil je je tuinset verplaatsen dan is dat met kunststof geen enkel probleem. En het grootste voordeel: kunststof is onderhoudsarm en heel makkelijk schoon te maken. Je bent dus geen tijd kwijt aan het poetsen van je tuinset en zo hou je meer tijd over om van je tuin te genieten.

Kunststof tuinset Kees Smit Tuinmeubelen

Tuinsets teak

Teak tuinmeubelen zijn super populair. Steeds meer mensen kiezen voor teakhouten tuinmeubelen en dit is waarom: Teakhout is van hele goede kwaliteit. Het hout is waterafstotend en droogt niet snel uit. Als je teakhouten meubelen hebt, kun je ze het hele jaar in de tuin laten staan. Teak is sterk hout, dus het gaat super lang mee. Van een teak tuinset heb je jaren plezier! Teak geeft een warme uitstraling aan je tuin en daardoor creëer je een industriële look in je tuin, maar je kan ook werken met lichte kleuren. De keuze is aan jou! Als je je tuin een tropische look wil geven, is teak de perfecte keuze. Maak het af met tropische planten en je bent op vakantie in je eigen tuin.

Teak tuinset Kees Smit Tuinmeubelen

Dining tuinsets

In de zomer is het heerlijk om lekker in de tuin te eten. Een dining tuinset kan in jouw tuin niet ontbreken. Aan een dining tuinset kun je makkelijk en ontspannen dineren met familie, vrienden, je gezin of gewoon lekker in je eentje. Bij Kees Smit heb je dining tuinsets in allerlei verschillende soorten en maten. Er is genoeg diversiteit in kleur en materiaal. Je kunt kiezen voor een kleine set waar je knus met z’n viertjes kunt dineren, maar je kan ook kiezen voor een grote set. Daar kun je heerlijk aan dineren en borrelen met je familie of vrienden op een warme zomeravond. Met een dining tuinset kun je samen optimaal genieten van jouw tuin.

Dining tuinset Kees Smit Tuinmeubelen

Caren van Gilst

Door

23 maart 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!