Styling van je badkamer

Styling van onze badkamer! Wat een heerlijke klus! Al jaren droom ik van een badkamer met een échte SPA touch.

Styling van onze badkamer! Wat een heerlijke klus! Al jaren droom ik van een badkamer met een échte SPA touch. Je weet wel, zo'n badkamer waarin je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. Als je al één stap binnen zet dat je denkt 'aaaaah! Heerlijk!' In ons nieuwe huis is mijn badkamerdroom werkelijkheid geworden! Ik laat je het resultaat zien en hoe ik aan de gang ben gegaan met de styling!

Thuis SPA

Ik ben iemand die niet zo heel makkelijk kan ontspannen. Toch als ik een SPA binnen stap dan ben ik binnen een mum van tijd relaxed. Daarom wilde ik heel graag in ons nieuwe huis dat SPA gevoel creëren. Een heerlijke badkamer waarbij je waant in luxe. En dat ligt binnen handbereik. Zo heb ik dat aangepakt!

Kies voor één Goede eyecatcher!

Toen ik op zoek ging naar inspiratie voor de badkamer, pinde ik alleen maar badkamers die een losstaand bad hebben. Dat stond dus ook bovenaan mijn wishlist. Ik zou ook aanraden om in je badkamer echt te investeren in één ding wat je mega gaaf vindt. Bij ons was dus dat het losstaand bad van SOAK.  

Durf te stylen met kleur

Het was even slikken, maar we hebben voor een turquoise kleur gekozen. Dit hebben we als hoofdkleur doorgevoerd. Als je hier trouw aan blijft en consequent blijft doorvoeren krijg je écht eenheid. Wel hebben we nog twee andere kleuren toegevoegd: roze en wit. Zodat het ook niet saai wordt. Lees ook: roze badkameraccessoires

Stylen met badkameraccessoires

Elke badkamer geeft je een prachtige touch als je deze gaat stylen met accessoires. Hou het rustig en berg alle zooi maar op, pak een paar accessoires die in het middelpunt staan.

Zorg voor natuurlijke materialen

Ik hou van strak design. Zeker als je kijkt naar ons SOAK bad! Prachtig! Om dat SPA gevoel te krijgen, is het leuk om te werken met een paar natuurlijke materialen. Denk aan een rieten mand, en planten zijn perfect om je badkamer mee te stylen! Ook leuk zijn houten plankjes waar je fijne producten op zet.

Verlichting in de badkamer

Hang niet zomaar even wat op! Om een relax-gevoel te krijgen in je badkamer is het belangrijk dat het licht niet te fel is. Wij hebben gekozen voor spotjes die ook niet te fel zijn! 

Goede opbergruimte

Hoe kun je ontspannen als je badkamer één zooitje is? In mijn vorige badkamer had ik vaak te weinig opbergruimte. Overal stonden bakjes. Als ik dan 's ochtends een keer haast had, lag alles verspreid over de hele badkamer. Zorg dus dat je sowieso voldoende opbergruimte hebt! Een spiegelkast is ideaal. Daar heb ik zoveel ruimte!

Fijne producten

Als laatst: koop wat heerlijke producten. Ik heb geinvesteerd in fijne cremetjes van Estee Lauder. Behalve dat ik er een mooie huid van krijg, staat het ook nog eens super chique!

Sarah Glasbergen

Door

23 november 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!