WINACTIE WEEK - 7 dagen lang, iedere dag kans op een prijs!

WINACTIE WEEK - 7 dagen lang, iedere dag kans op een prijs!

Wij hebben 10.000 facebook volgers

HIEHAA!

WIJ HEBBEN 10.000 FACEBOOK VOLGERS!

 

En dat moet natuurlijk gevierd worden! Speciaal voor jou, omdat we zo blij zijn dat je ons trouw volgt, hebben we ervoor gezorgd dat we gedurende een hele week, iedere dag een te gekke prijs weg mogen geven. Nee, niet zomaar prijsjes.. Alleen het allerleukste! Wij weten tenslotte wat jij leuk vindt en voor jou hebben we alles over!

Photo Credit: Sugarandcharm

Hoe maak ik kans?

Winnen is nog nooit zo makkelijk geweest: schrijf je in voor onze nieuwsbrief via deze link en laat een toffe, originele reactie achter onder het Facebook bericht van de betreffende winactie (deze volgen aankomende week). Wat er precies te winnen valt kunnen (of eigenlijk, willen) we nog niet zeggen. Maar heb vertrouwen, het is het wachten waard!

LET OP: De winactie week duurt van maandag 16 juni t/m zondag 22 juni 2014. De week hierop (week 26) maken we iedere dag één winnares bekend.

 7 dagen lang

Iedere dag kans op een prijs!

 

Maandag 16 juni 2014 - BuenGusto bags & bits

Geïnspireerd door de creatieve, kleurrijke wereld om haar heen is BuenGusto constant op zoek naar one of a kind, handgemaakte accessoires. Het zijn items waar ze blij van wordt en waarmee ze ons ook heel graag happy wil maken. Dat is gelukt.

Zie je het al voor je? Zo'n prachtige, handmade armband om je pols? Of zou BuenGusto tóch een horloge weggeven? Maandag 16 juni om 12.00 uur gaat de winactie van start en heb je een week lang de tijd om jezelf te kwalificeren door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en een toffe reactie achter te laten onder het Facebook bericht. Maandag de 23e van juni maken we de gelukkige winnares bekend.

 

Deze winactie is verlopen.

[gallery columns="2" link="none" ids="61587,61853"]

Dinsdag 17 juni 2014 - Onuitwisbaar

Wanneer iets gegraveerd is, is het onuitwisbaar. Dit is dan ook precies wat Onuitwisbaar wil bereiken met haar producten. Het assortiment bestaat uit kwalitatief mooie producten, waarvan de vorm zich leent voor een gravure. Super om cadeau te doen en een onuitwisbare indruk te maken!

Zorgt onuitwisbaar voor het ideale cadeau voor jouw vriendin? Of ben je zelf heel enthousiast en doe je het jezelf cadeau? Dinsdag 17 juni om 12.00 uur gaat de winactie van start en heb je een week lang de tijd om jezelf te kwalificeren door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en een toffe reactie achter te laten onder het Facebook bericht. Dinsdag de 24e van juni maken we de gelukkige winnares bekend.

 

Deze winactie is verlopen.

[gallery columns="2" link="none" ids="61789,61790"]

Woensdag 18 juni 2014 - Sweetbeauty.nl

Met ruim 1000 nagelproducten heb je bij Sweetbeauty.nl ontzettend veel keuze op het gebied van nagelverzorging. Van gel- tot acrylnagels  en van gelpolishpaketten tot nageltips. Sweetbeauty.nl zorgt ervoor dat jij de deur niet meer uit hoeft om prachtige nagels te creëeren, dat doe je gewoon lekker zelf thuis.

Geeft Sweetbeauty.nl een gelpolishpakket weg, of wellicht een compleet gevulde nagelkoffer? Woensdag 18 juni om 12.00 uur gaat de winactie van start en heb je een week lang de tijd om jezelf te kwalificeren door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en een toffe reactie achter te laten onder het Facebook bericht. Woensdag de 25e van juni maken we de gelukkige winnares bekend.

 

Deze winactie is verlopen.

[gallery columns="2" link="none" ids="61589,61590"]

Donderdag 19 juni 2014 - Winkelvoorthuis.nl

Producten die geen afbreuk doen op het milieu of de medemens. Klinkt je dat niet als muziek in de oren? Mooi, want dit is precies wat Winkelvoorthuis.nl aanbiedt. De artikelen zijn geheel geproduceerd in Europa of in de armste regio's van de wereld.

Heb jij nog ruimte over in huis voor een nieuwe eyecatcher? Hou de winactie van Winkelvoorthuis.nl dan in de gaten! Donderdag 19 juni om 12.00 uur gaat de winactie van start en heb je een week lang de tijd om jezelf te kwalificeren door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en een toffe reactie achter te laten onder het Facebook bericht. Donderdag de 26e van juni maken we de gelukkige winnares bekend.

 

Deze winactie is verlopen.

[gallery columns="2" link="none" ids="61592,61616"]

Vrijdag 20 juni 2014 - Mucho Gusto

De mooiste, meest bijzondere sjaals en kledingstukken vind je bij Mucho Gusto. En dat niet alleen: alle producten zijn ook nog eens handgemaakt. In Nederland! Op haar eigen, inspirerende manier laat Mucho Gusto je op en top vrouw voelen. Precies wat wij willen, toch?

Altijd al iets van Mucho Gusto in je kast willen hangen? Dan is dit hét moment! Vrijdag 20 juni om 12.00 uur gaat de winactie van start en heb je een week lang de tijd om jezelf te kwalificeren door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en een toffe reactie achter te laten onder het Facebook bericht. Vrijdag de 27e van juni maken we de gelukkige winnares bekend.

 

Deze winactie is verlopen.

[gallery columns="2" link="none" ids="61593,61594"]

Zaterdag 21 juni 2014 - Tafelziel

Wil jij je mooie, houten tafel ook zo graag beschermen, maar zit hij al langere tijd verstopt onder een tafelzeil? Zorg dan dat jij dit unieke, dikke en transparante tafelzeil van Tafelziel binnenkort op tafel hebt liggen! Extra leuk is dat je de tafel op kan leuken door foto's, briefjes, tekeningen e.d. onder het Tafelziel te leggen. Zo wordt je tafel een persoonlijk pronkstuk.

Jouw mooie tafel mag gezien worden en Tafelziel gaat daar voor zorgen! Zaterdag 21 juni om 12.00 uur gaat de winactie van start en heb je een week lang de tijd om jezelf te kwalificeren door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en een toffe reactie achter te laten onder het Facebook bericht. Zaterdag de 28e van juni maken we de gelukkige winnares bekend.

Deze winactie is verlopen.

[gallery columns="2" link="none" ids="61595,61596"]

Zondag 22 juni 2014 - SweetLiving

Een eigentijds, professioneel bedrijf in de woonbranche. Dát is SweetLiving. Zowel online in de webshop als in haar showroom zijn al haar woonaccessoires te koop. Op zoek naar iets in landelijke sferen, of toch liever klassiek of industrieel? Geen probleem, bij SweetLiving ben je aan het juiste adres!

Mist jouw interieur precies wat SweetLiving te bieden heeft? Let dan op! Zondag 22 juni om 12.00 uur gaat de winactie van start en heb je een week lang de tijd om jezelf te kwalificeren door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en een toffe reactie achter te laten onder het Facebook bericht. Zondag de 29e van juni maken we de gelukkige winnares bekend.

[gallery columns="2" link="none" ids="61768,61769"]

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!