Ontdek je innerlijke schoonheid met therapeute Yvette Overbeeke

Ontdek je innerlijke schoonheid met therapeute Yvette Overbeeke

Innerlijke schoonheid: aandacht besteden aan het uiterlijk is goed voor je zelfvertrouwen, maar het is veel belangrijker om je te richten op je innerlijke welzijn. Je bent iemands vriendin, dochter, moeder of echtgenote, maar bovenal ben jij een vrouw! 

Photo Credit: inspirestyling

Yvette Overbeeke is werkzaam als therapeute en gaat maandelijks een artikel - met een portie humor - schrijven over het innerlijk en het verzorgen van je innerlijk.

Maak kennis met ...

Hallo allemaal! Ik ben Yvette Overbeeke, 31 jaar en getrouwd, trotse mama van een peuter van bijna twee jaar en therapeut. Verder werk ik twee dagen in de week bij een GGZ instelling en studeer ik nog - ach ja wat kan ik zeggen, ik ben gewoon de eeuwige student nooit klaar met leren!

Echtgenoot - moeder - huisvrouw - Klasgenoot - Vriendin - vrouw

 

Ik ben een vrouw met goede, slechte, uitdagende, vreselijke , leuke, geweldige, deprimerende, saaie, stomme, te lange, te korte, angstige en mooie dagen. Een vrouw zoals iedereen. Daarnaast vind ik het heerlijk om te schrijven. In mijn dagboek, soms maak ik gedichten of gewoon een verhaal. Gewoon lekker alles opschrijven en er dan vanaf zijn.

innerlijke schoonheid Photo Credit: oncewed / industryofone

Wat ga ik precies doen?

In mijn columns zal ik het hebben over onderwerpen die ik in mijn praktijk of in het dagelijks leven tegen kom. Onderwerpen waar ieder mens weleens, in meer of mindere mate, last van kan hebben. Wat kan het dan fijn zijn om daar over te lezen, wellicht jezelf daarin te herkennen en je dan te realiseren dat je niet de enige bent of gewoon niks denken en lekker lezen!

Innerlijke schoonheid

Je zit niet lekker in je vel. Je wilt het graag anders, maar je weet niet hoe? Het vraagt veel om jezelf goed te blijven voelen, wat past bij je en wat niet? Wat geeft jou energie en wat niet?

Ik kom vaak leuke oefeningen, boeken of andere hulpmiddelen tegen die ik graag met jullie wil delen – of je ze gebruikt en of het bij je past mag je uiteraard zelf bepalen, we zijn nu eenmaal niet allemaal hetzelfde, als je maar doet wat bij JOU past, want alleen dan word je The Perfect You.

Yvette Overbeeke

Door

28 mei 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!