Zomers wonen in 5 stappen in de stijl van Jackie O

Zomers wonen in 5 stappen in de stijl van Jackie O

Jouw huis ademt zomer door deze optimistische interieurstijl!

Jackie en John F. Kennedy werden tot stijliconen van de jaren 50 en 60 gebombardeerd door hun sportieve en luxueuze levensstijl. Haal de zomerzon in huis door de woonstijl van Jackie Kennedy over te nemen! 

Klassiek als de Kennedy's

Voel je de first lady van je eigen White House en droom van een zomer aan zee! Ook al reikt het uitzicht misschien niet verder dan het balkon van de overburen. Met luxe stoffen, gedessineerd behang, geel en aquatinten die doen denken aan de zee, creëer je een eigen American Dream!

Stylingtip!

De pastellen spatten uit het interieur door de basis wit te houden!

interieur2

 Photo Credit: Floor Knaapen

Zomers wonen in 5 stappen!

Kleuren

De basis is wit gecombineerd met pastelkleurige accessoires en textiel. Zuurstokroze, citroengeel, aquablauw en mintgroen doen denken aan sorbetijs op een warme dag.

Meubelen

Midcentury design – meubels met een jaren 50 tintje –  gecombineerd met hedendaags Italiaans en uitgesproken Nederlands design. Op een grote bank en riante fauteuils is het heerlijk luieren.

Materialen

Alle materialen stralen een ingetogen luxe uit. Tafeltjes en accessoires in messing, hoogpolig zacht tapijt, complex vlechtwerk, luchtig linnen versus zwaar jacquard, koel marmer en warm walnotenhout.

Dessins

Patronen en prints doen je denken aan zon, zee en strand. Vissen, bladeren, bloeiende bloemen en de strandstreep. Dessins zijn grafisch en gedurfd en verschijnen op behang, servies, kussens of bekleding.

Styling

Alles draait om de juiste attitude: jij bent de first lady van dit huis. Alles mag dan luxe zijn, met zand aan de tenen en natte haren van het zwemmen moet je hier comfortabel op de bank kunnen ploffen.

interieur1

Photo Credit: Floor Knaapen

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!