5 manieren om te leren van je lichaam te houden

5 manieren om te leren van je lichaam te houden

Bah, WAAROM groeit een pukkel altijd midden op je voorhoofd? En WAAROM zit haar kapsel altijd precies goed en zakt de jouwe in na een half uur? Om nog maar niet te beginnen over je collega die je laatst een compliment gaf terwijl je echt een off-day had.. Maar, WAAROM maken we het onszelf zo moeilijk?

Photo Credit: Shendonah

Veel vrouwen vinden zichzelf te dik, niet mooi of lichamen van anderen gewoon veel mooier. Maar waarom? Dat is nergens voor nodig! Je bent veel mooier dan je zelf denkt. Wij vertellen jou hoe jij leert te te houden van je lichaam.

1. Leer houden van je lichaam

Vergelijken.. één van de ergste dingen die je kunt doen.. je bent wie je bent en niemand is hetzelfde. Probeer niet te letten op wie slanker is, mooiere billen heeft of wiens neus minder groot is. Vergelijken pakt altijd negatief uit, omdat je je altijd vergelijkt met iemand waarvan jij denkt 'dat wil ik ook!'. Jij hebt jouw lichaam en die is mooi op jouw eigen manier.

2. Aanvaard complimenten

Ga er niet tegen in als iemand je een compliment geeft. Geloof ze! Je vind jouw ogen misschien helemaal niet zo mooi als er tegen je gezegd wordt, maar zij vinden dat wel. Wees daar trots op! Een complimentje krijg je niet zomaar. Zelf geef je toch ook niet zomaar iemand een compliment? Dat betekent dat je het ook echt vindt.

[gallery link="none" columns="2" ids="59035,59036"] Photo Credit: PixieCropped /  Tumblr

3. Sta rechtop

Borst vooruit, rug recht.. Het klinkt misschien cliché, maar het helpt je echt om er beter uit te zien. Een mooie rechte houding zorgt ervoor dat je veel zelfvertrouwen uitstraalt en dat vertrouwen in jezelf ga je mentaal ook voelen.

4. Zorg goed voor je lichaam

Wanneer je je lichaam goed verzorgt, zul je het steeds meer waarderen. Verzorg je haar goed en gebruik af een toe een haarmasker. Lak je nagels in een mooie kleur en drink genoeg water op een dag. Smeer je lichaam in met een heerlijk zachte bodylotion en je zult je direct beter voelen!

Zeur vooral niet over een pukkeltje of een vetrol waar je ontevreden over bent, maar kijk naar de dingen die mooi zijn aan jou!

[gallery link="none" columns="2" ids="59037,59038"] Photo Credit: abrahumjapan / gardenista

5. Koop kleding die bij jouw past

Ga lekker shoppen voor kleren die jouw passen. Koop nooit iets te klein, daar ga je er alleen maar minder mooi van uit zien. Probeer ook geen kleine maat in de winkel, als je eigenlijk al weet dat het niet jouw maat is. Je wordt daar alleen maar ongelukkiger van! Je kunt beter een maat te groot passen en vervolgens een maatje kleiner moeten pakken uit het rek. Dat geeft zo'n lekker gevoel! Kijk ook wat mooi past bij jouw haarkleur of bij de kleur van je ogen. Dit zal je complimentjes opleveren! Wij zetten de mooiste herfst must-haves voor je op een rijtje!

Love your body!

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!