Boeken verzamelen op deze 3 creatieve manieren

Boeken verzamelen op deze 3 creatieve manieren

Boeken verzamelen kun je op allerlei manieren doen, maar wat is jouw favoriete manier?

Om boeken in je interieur te gebruiken hoef je echt geen boekenwurm te zijn hoor! Er zijn verschillende manieren om je boekencollectie te organiseren en creatief te gebruiken in jouw interieur!

Credit: Ladieswall.com

Boeken verzamelen op deze 3 creatieve manieren

 

1. Voor de echte boekenverzamelaar

Puilt je boekenkast uit of is je garage niet meer te betreden zonder dat de boeken om je oren vliegen? Dan hebben wij de decoratiebeelden gevonden om je te laten inspireren en die boeken eens een mooi plekje in je huis te geven. Dat is toch het minste wat ze verdienen na al die jaren...

boekjes-1

Credit: cocolapine.wordpress.com

2. Pimp je boekenkast

In elke willekeurige woonkamer staat wel een boekenkast. Eerlijk is eerlijk, of je ze gebruikt of niet, we kunnen gewoon niet zonder boeken.. Dus om die boekenkast kom je niet heen.. Wij hebben beelden gevonden van de meest bizarre boekenkasten die er bestaan, van ronde boekenkast tot koeienkast! Laat je inspireren!

boekenkast-1

Credit: Freshome 

3. Uniek: een boekenwand

Een keer wat anders? Dan is deze boekenwand zeker een optie voor jouw collectie boeken! Door middel van de wand creëer je een mysterieuze kamer of  kleurrijke slaapkamer en kijk je elke dag tegen je eigen collectie aan.

wand-met-boeken Credit: Makezine

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!