Maak je eigen zeep voor in de badkamer

Maak je eigen zeep voor in de badkamer

Maak je eigen zeep voor in de badkamer. Maak je eigen badschuimpjes van cacaoboter en shea butter! Erg lekker en een leuke opfrisser voor je badkamer.

We hebben gezocht naar leuke en toffe dingen om zelf te maken. Het resultaat: maak je eigen badschuimpjes van cacaoboter en shea butter! Erg lekker... en tevens een leuke en frisse opkikker voor je badkamer.

Zo gek als je zelf wilt

Er zijn heel veel verschillende vormpjes om te bedenken en daar een leuk zeepje van te maken. Zet je creatieve brein aan het werk en verzin je eigen items! Wat dacht je van je eigen initialen, je lovers naam voluit geschreven of de vorm van een fris en fruitige aardbei?

Everything is possible! Wat ons betreft een prima excuus om ons urenlang te wanen in een bad (over)vol met schuim. Tegen de crea bea's zeggen we: succes! Wij geloven in jullie!

 

Maak je eigen zeep voor in de badkamer

We geloven natuurlijk dat alle TPY lezeressen een creatief brein hebben, maar ook wij hebben vaak een voorbeeld nodig. Dus hebben we een tutorial over hartvormige zeepjes hieronder gezet. Wel zo handig en makkelijk om te vergelijken met je eigen zeepje!

Credit: Youtube.com

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!