Bezoek eens het magische maar vooral romantische Brugge

Bezoek eens het magische maar vooral romantische Brugge

Waarom ver reizen om de romantiek op te zoeken, als er om de hoek ook een prachtige stad ligt.

Je hebt het gevoel dat je terug in de tijd gaat als je de historische binnenstad van Brugge betreedt. De oude straten, mooie gevels en sfeervolle pleinen trekken je naar deze stad in West-Vlaanderen. Ook voor de romantische zielen is Brugge de perfecte bestemming.

Bezoek het romantische Brugge

De gemeente heeft de binnenstad van Brugge deels autovrij gemaakt, dit zorgt ervoor dat voetganger ruim baan hebben. Heb je geen zin om te lopen, dan kun je de stad verkennen in een paardenkoets. Hoe romantisch is het om met je lief in een koets te zitten in de avond kijkende naar de lichtjes op de karakteristieke gebouwen van de Belgische stad.

Chocolade en kant

Weinig plekken op aarde zijn zo speciaal als Brugge. Je waant je weer even in de Middeleeuwen met een overvloed aan chocoladewinkels en kantzaken. Ga sowieso langs het belfort van Brugge, een middeleeuwse klokkentoren, het is een behoorlijk klim naar de top - welgeteld 266 trappen - maar als je er eenmaal bent, is het prachtige uitzicht zeker de moeite waard.

TIP: Neem wel genoeg geld mee, een drankje doen op de terrasjes kan verrassend duur zijn. Of loop net buiten het centrum van Brugge, daar is het namelijk stukken goedkoper om een drankje te doen!

[gallery link="none" columns="1" ids="56548,56549,56550"] Photo Credit: blaineherritage / leeward / mediacache / evyinspiration / travelingcolors / jeffrose 

 

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!