Heftige wake-up call voor Belgische snelheidsduivels

Heftige wake-up call voor Belgische snelheidsduivels

Het filmpje laat ons allemaal extra goed beseffen dat het leven écht ineens voorbij kan zijn als gevolg van domme acties in het verkeer.

Veel te vaak horen we berichten als ´Tiener overlijdt door tragisch verkeersongeval´ of ´Man komt om leven door dronken automobilist´. Jaarlijks overlijden er ontzettend veel mensen doordat zij de dupe zijn van iemand die te snel reed in het verkeer óf omdat zij zelf even niet op de kilometerteller letten.

Onlangs werd er, door het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid, een heftige video gepost als onderdeel van de campagne 'Go for Zero'. Het filmpje laat ons allemaal extra goed beseffen dat het leven écht ineens voorbij kan zijn als gevolg van domme acties in het verkeer.

Een onaangename verrassing

Stel je eens voor, je loopt nietsvermoedend een ruimte binnen waar een begrafenis op het punt staat te beginnen. Je wil er eigenlijk niet zijn, maar je wordt gedwongen te zitten en de uitvaart bij te wonen. Heel even dringt het niet tot je door, totdat je beseft dat je op je eigen begrafenis aanwezig bent..

Heftige wake-up call voor Belgische snelheidsduivels

Dit is wat zes hardrijders overkwam. Tijdens de plechtigheid namen familie en vrienden emotioneel afscheid van de personen. Natuurlijk vraag je je wel eens af hoe jouw eigen uitvaart er uit zal komen te zien, maar om op deze manier met je neus op de feiten gedrukt te worden is wat niemand wil. Bekijk het filmpje hierboven!

Credit: Metronieuws

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!