Een roze kerstboom.. HOT or NOT?

Een roze kerstboom.. HOT or NOT?

Kies voor een roze kerstboom deze kerst!

Een roze kerstboom. Tja, ik kan me voorstellen dat zo'n opvallende boom heel wat verschillende gedachtes met zich mee brengt.. Maar, is het echt zo gek? Met het kiezen van de juiste boom in de juiste kleur roze heeft deze decoratie zeker een toegevoegde waarde in jouw interieur!

Wij zochten de leukste roze kerstbomen voor je op! Ben jij al om?

1. Dit is een super schattig minikerstboompje. Hij is knalroze en gemaakt van kunststof. Ideaal voor een echte meidenkamer! De roze miniboom is te koop bij de HEMA en kost € 3,-. Hij is 50 cm hoog en is online te bestellen!

2. Voor degene die liever een grote kerstboom hebben, bij Heijting Holland kun je een roze kerstboom van 2,1 meter kopen! Hij kost je € 85,00, maar dan heb je wel een super gave kerstboom!

3. Op amazone.com kun je deze gave boom kopen voor $ 179,99. Hij is $70 dollar afgeprijsd en wordt gewoon bij je thuisbezorgd. Wat een geweldig opvallende boom heb je dan in je kamer staan!

4. Bij christmastreemarket.com koop je al vanaf $239 een roze kerstboom. De verlichting zit er ook al in! Wel zo makkelijk. Hij wordt naar je opgestuurd. Dit jaar een roze kerst haal je niet meer, maar volgend jaar heb jij een roze boom!

Alternatieve voor Roze Kerstboom

Is jouw lief toch niet zo fan van een hele grote roze kerstboom in huis? Maar wil jij toch graag de kleur roze tijdens kerst binnenhalen? Dan hebben kun je kiezen voor subtiele alternatieve!

Wat vind je van roze of strikjes? Je kunt het zo subtiel brengen als je wilt, zonder dat het te veel oogt!

TIP: Ga voor een mini kerstboom die jij gemakkelijk in je vensterbank kunt plaatsen, of hang een paar roze accessoires in jouw kerstboom!
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

04 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!