Witte interieur inspiratie voor iedere kamer in het huis

Witte interieur inspiratie voor iedere kamer in het huis

Of je nu wit gebruikt in je woonkamer, keuken of slaapkamer; het is nooit too much. Hieronder vind je inspiratiebeeld voor iedere kamer in huis!

Wit. Sommige beweren dat het geen kleur is en dat het daarom maar saai is. Met dit artikel bewijzen we dat wit alles behalve saai en suf is. Sterker nog, wanneer je wit als basiskleur in je interieur gebruikt, zorg je voor een tijdloze look waar je alle kanten mee op kunt!

 

Woonkamer

 

Eetkamer

 

Keuken

 

Badkamer

 

Slaapkamer

 

Woonaccessoires

 

TIP: Ben je fan van het Oosten en hou je van de 1001 sferen, maar dan zonder al die felle kleuren? Creëer deze sfeer dan in het wit!

Woonkamer credits: Media cache / Hannesdagbok / Cocolapinedesign / Donkeyandthecarrot Eetkamer credits: Media cache /Hannesdagbok / Hannesdagbok / Donkeyandthecarrot Keuken credits: Cocolapinedesign / Flickr / Welke / Hannesdagbok Badkamer credits: Desiretoinspire / Shelterness / Indoorsoutdoors / Donkeyandthecarrot Slaapkamer credits: Ensuus / Cocolapinedesign / Donkeyandthecarrot / Designspiration Woonaccessoire credits: Media cache / Ensuus / Schonnemann / Flickr

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!