Sjaal gebruiken als haarband - zo doe je dit!

Sjaal gebruiken als haarband - zo doe je dit!

Jouw sjaal gebruiken als haarband, een leuke DIY!

Met de zomer in ons bol kwamen wij deze leuke tutorial tegen voor het knopen van haarbanden. Ga jij voor een op en top zomerse look, dan hoort een fris gekleurde haarband daar zeker bij. Het houdt je haar uit je gezicht en helpt tegen de zon.

Sjaal gebruiken als haarband! 

 

Knoop je haarband

Het knopen van een hippe haarband is helemaal geen lastig karwei, het enige wat je nodig hebt, is een leuke sjaal van dunne stof. Je hebt vast nog wel een leuke sjaal in de kast en anders is dit een goede smoes om eventjes de stad in te gaan om er eentje te scoren! ; )

 1.  Het vouwen van de sjaal

Pak de sjaal en vouw de hoeken naar elkaar toe. Je krijgt dan de vorm van een driehoek. Vouw het puntje van deze driehoek nog een keertje dubbel en rol deze punt dan naar binnen!

 2.  Het knopen van de haarband

Bind de shawl om je hoofd met de losse punten bovenaan en leg er een knoop in. Zorg dat je de haarband niet te strak om het hoofd bind zodat de achterkant op zijn plek blijft.

 3. Werk de uiteinden weg

Verstop de uiteinden van de shawl onder de haarband. Bij een korte shawl kun je er ook voor kiezen om de punten los te laten hangen, dit geeft een extra speels effect.

Sjaal gebruiken als haarband - 10 verschillende manieren

Bekijk deze leuke tutorial!

Heb jij nog meer tips voor leuke haarbanden of heb je deze geprobeerd? Laat het ons weten in een reactie!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

03 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!