Sjaal ophangen - 4 creatieve ideeën

Sjaal ophangen - 4 creatieve ideeën

Deze mooie accessoires mogen gezien worden

Sjaals; het zijn één van de dingen waar ik niet zonder kan. Ze zijn ideaal om ons te beschermen tegen de kou, maar nog belangrijker het zijn de makkelijkste accessoires om je outfit helemaal af te maken!

Verschillende materialen en vormen en bij elke outfit weer een andere kleur. Ja.. zo stapelt die verzameling sjaals zich aardig op. De kledingkast wordt zo al snel te klein. Bij mij is dit niet anders en ik ben het overzicht totaal kwijt. 

Daarom ging ik opzoek naar leuke ideeën om sjaals op te hangen. Laat je inspireren..

Een leuk effect aan de muur! 

Wie zegt dat je je sjaals weg moet stoppen in je kledingkast of sokkenlade? Deze mooie accessoires mogen gezien worden. En om maar meteen met de deur in huis te vallen, laat ze eens stralen als een kunstwerk aan de muur. Niets is te gek..

Kijk maar eens naar dit leuke idee: hang jouw sjaals decoratief op aan een set geweien of houten takken tegen een egale muur. Zo krijg je niet alleen een super gaaf effect maar gelijk ook een overzicht van die mooie sjaals die je normaal verstopt en weer vergeet!

Een ladder vol sjaals

Een oude ladder een beetje opleuken met een tintje verf, laten drogen en je hoeft alleen nog maar een leuk plekje in je kamer te vinden om deze ladder neer te zetten. Leuk als kamerdecoratie en zó handig om jouw sjaals en eventueel zelfs sieraden aan op te hangen! Inspiratie nodig? Bekijk het hier

Strak, georganiseerd en decoratief!

Houd jij van strak en functioneel? Dan is een multifunctionele wanddecoratie echt iets voor jou! Breng een paar dunne balken aan de muur en hang je sjaals hieraan. Het is dus erg makkelijk en het geeft een super leuk effect.

Ben jij echt trots op jouw collectie van sjaals? Dan kun je ze op deze manier echt tot hun recht laten komen. Leuk is ook dat je er naast sjaals allerlei andere dingen aan kunt hangen, denk bijvoorbeeld aan sieraden!

Ga jij liever voor de praktische oplossing?

Niet iedereen heeft natuurlijk zoveel ruimte tot zijn beschikking en anderen zijn weer meer van het 'opgeruimd staat netjes'. Berg jij je sjaals liever op in de kast en wil je niet dat ze teveel ruimte innemen? Ik vond een super handig idee! Pak die houten kledinghanger die nog in de kast hangt, hang er een paar plastic doucheringen aan, en klaar is kees!

Ideaal om jou sjaaltjes door heen te halen en overzichtelijk naast elkaar op te hangen. 

En daarna is de keus aan jou. Vormen jouw sjaals bij elkaar een mooi plaatje? Hang ze dan waar iedereen ze kan zien!
Berg jij ze toch liever op?
Geen probleem, dan hang je ze gewoon in je kledingkast! 

DIY SJAALS KLedinghanger

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

07 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!