Tassen, schoenen & sieraden - zo berg je ze op!

Tassen, schoenen & sieraden - zo berg je ze op!

Heb jij ook een berg aan tassen en sieraden? Zo berg je ze op en ziet het er ook nog eens leuk uit!

De stapel met tassen en kledingstukken op je slaapkamer maakt, elke dag weer, een fikse groeispurt door, en ook je schoenencollectie ligt door het hele huis heen verspreid.

Al struikelend waan jij je een weg naar de badkamer waarbij je stuit op een verloren set oorbellen, een zilveren erfstuk van je oma en een uit het oog verloren make-up item.

Met onze opbergtips berg jij je tassen, schoenen en sieraden op een leuke manier op.

Tassen 

jouw favoriete tas als muurdecoratie Laat zien dat je trots bent op jouw tassencollectie! Met deze do it yourself creatie knutsel jij binnen no time je persoonlijke tassenhanger in elkaar. Benodigdheden: stevig houten plankje, hangsels van bijvoorbeeld katoen of touw, een metalen hanger. 

Een deur met kleur!

Zijn al jouw muren behangen met tierelantijnen en zijn je kasten één voor één overloaded? Gebruik je deur als opbergplek voor je tassen! Benodigdheden: metalen hangers.

Don't forget about the little ones

Ook de kleine tasjes mogen we niet vergeten! Met een tassenhouder geef jij jouw kleine exemplaren een ereplekje op je kamer. Zo verlies je jouw favoriete handtasje never meer uit het oog!

Schoenen 

Een muur om mee weg te lopen

Ook bij schoenen geldt: show them off! Bevestig aan je meest aanwezige en grootste muur een aantal haken èt voilà: jouw schoenen raak je vanaf nu nooit meer kwijt! 

Zoek het hoger op

Een ladder enkel handig voor het klussen? Hell no! Haal je ladder van de stoffige zolder, geef hem een likje verf en tover hem om tot een waar pronkstuk voor je schoenen.

Sieraden 

Wall of diamonds Geef die houten plank uit de schuur een nieuw kleurtje, sla er een aantal spijkers in en hang hier al jouw sprankelende, van stenen voorziende kettingen, ringen en oorbellen aan. Handig, en het oogt ook nog eens fashionable! 

A cup of... jewelry!

Wist je dat je kopjes en schoteltjes prima kunt gebruiken als opbergmiddel voor je sieraden? Leuk voor op je overgrote make-uptafel of -nu nog- kale vensterbank! 

Kostbaar kastje

Heb je zoveel sieraden dat zelfs de collectie kopjes en schoteltjes te klein is? Gebruik een home made kastje als opbergplek voor je goud- en zilverwerk! Door middel van glasplaatjes, hangers en touwtjes kun jij al je armbanden, parelkettingen en king size ringen op een praktische manier opbergen. 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

02 oktober 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!