Gezond afvallen zonder dieet

Gezond afvallen zonder dieet

Deze producten zijn bedoeld als steuntje in de rug!

Het champagne-en-sigarettendieet á la supermodellen kennen we allemaal wel. Op het internet zijn tegenwoordig ook de meest gekke diëten te vinden. Heel leuk en aardig maar daar hebben wij eigenlijk helemaal niets aan, toch? Niemand houdt dat vol en het zorgt voor een jojo effect.

Wij hebben een lijstje met 6 gezonde ingrediënten opgesteld en zijn bedoeld als steuntje in de rug. Je hoeft jezelf niet uit te hongeren, maar gebruik deze ingrediënten gedurende dag en voeg ze toe aan je dagelijkse eetpatroon!

Gezond afvallen zonder streng dieeet - deze producten helpen jou!

1. Green Juices

De groene sapjes van Uzuma zitten boordevol vitaminen, gezonde groentes en fruit zoals limoen, broccoli, cantaloupe en banaan. Deze sapjes helpen bij gewichtsverlies, het in balans houden van je gewicht en het behouden van een gezond en fit lifestyle. Met iedere green juice ben je weer een stapje dichterbij jouw gewenste gewicht.

2. Vezels/lijnzaad

Vezels zitten in groente, fruit en granen en zijn goed voor je darmwerking. Vezels worden niet verteerd in het lichaam en geven je daarom een vol gevoel. Eet dus veel volkorenproducten, rauwkost en voeg eventueel wat lijnzaad toe aan je yoghurt in de ochtend. Lijnzaad is te koop in natuurvoedingswinkels of bij de dieetproducten in de supermarkt, zoals van het merk Zonnatura.

3. Chroom

Door chroom in te nemen, stijgt het bloedsuikergehalte waardoor je minder zin hebt in zoete snacks. Chroom helpt goed tegen een suikerdip. Broccoli en volkoren producten bevatten veel chroom. Varieer elke avond met volkoren pasta, brood of zilvervliesrijst. Er zijn ook pillen met chroom te koop.

4. Appelazijn

Elke dag bij het ontbijt een lepel appelazijn levert 200 tot 275 kcal minder op tijdens de dag. De effecten van appelazijn zijn niet wetenschappelijk onderbouwd maar het geeft een sterker gevoel dat je vol zit. Appelazijn is te koop bij de DA Drogist en het is ook te koop in pilvorm bij de Kruidvat. (En oja, het werkt niet zo dat als je 4 lepels neemt je dus 800 calorieën verbrand!)

5.Citroen

Het wapen tegen vet. Citroensap zorgt ervoor dat de vetten van de maaltijd moeilijk worden opgenomen. Dit betekent natuurlijk niet dat je alles kan eten wat je maar wil! Het is aan te raden om dagelijks een glas met citroensap te drinken. Maar niet te veel natuurlijk!

6. Groene thee

Hier ben je waarschijnlijk wel bekend mee. Voor het beste resultaat drink je drie of vier koppen groene thee, zonder suiker natuurlijk. Het vermindert de afvalstoffen in je lichaam en verbrandt veel energie tegelijkertijd. Lekker theeleuten! Groene thee is in de supermarkt te vinden van veel verschillende merken.

Een lepel appelazijn en lijnzaad in je yoghurt, een glas met citroensap naast de yoghurt, drie á vier koppen groene thee tijdens de dag en in de avond broccoli met volkoren pasta of zilvervliesrijst! Het beste dieet is geen dieet. Daar zijn wij hier allemaal nog steeds van overtuigd! Als je je maar lekker in je vel zit!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

29 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!