Steigerhout in je interieur

Steigerhout in je interieur

Inspiratie voor steigerhout in je interieur.

De industriële trend wordt door steeds meer mensen en winkels opgepakt. Denk aan grote lampen, grove meubels, en minimale accessoires in huis. Maar 1 ding mag niet vergeten worden in dit plaatje en dat is steigerhout. Steigerhout geeft je interieur namelijk een rustieke en stoere uitstraling!

Credit: Viewfrom5ft2

Steigerhout heeft zijn comeback helemaal gemaakt! Je spot het steeds meer op creatieve werkplekken en bij toffe restaurants: vloeren en meubels van steigerhout. Het is een redelijk goedkope trend, omdat je er zelf mee aan de slag kunt gaan. De bouwmarkt ligt er vol mee en het hout kost niet veel geld.

Je hebt er lang plezier van, omdat steigerhout duurzaam is en lang meegaat.

Doe hier jouw inspiratie op!

[gallery columns="2" ids="81859,81858"]

Credit: Ellasinspirationgirlscene

Doe-het-zelf

Enthousiast geworden? Ga dan langs de bouwmarkt of koop je steigerhout online. Als je een beetje handig bent kan je zelf meubels maken van steigerhout. Als dit niet zo aan jou besteed is kies dan voor een timmerman. Er zijn veel vakmensen die hun service aanbieden.

Het enige wat jij hoeft te doen is het steigerhout afleveren en je eigen idee te delen. Zo heb jij straks jouw eigen unieke meubel in je huis staan!

[gallery columns="2" ids="81863,81862"]

Credit: Brightersideshuisengrietje

Verven

Steigerhout kan ook geverfd worden. Je kunt het hout bewerken met een white wash (wit laagje) of een speciale verf om het hout een ‘oudere’ uitstraling te geven.

TIP: Je hebt oud, nieuw en gebruikt steigerhout. Je kunt het beste in een bouwmarkt vragen om een sample, om te zien wat voor soort hout het beste bij jouw interieur past.

[gallery columns="2" ids="81860,81861"]

Credit: RTLwoonmagazine / interieurinspiratie

LEES OOK: Industrieel design - de trend van het moment

Lisa Noya

Door

27 mei 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!