Post is veel leuker - Sieraden met een boodschap

Post is veel leuker - Sieraden met een boodschap

Door iets te geven toon je waardering en liefde en maak je anderen blij.

Geven maakt gelukkig! Het maakt je zelfs gelukkiger dan krijgen. Gaat dit ook op voor jou? Canadese onderzoekers kwamen tot deze conclusie. Het is namelijk zo dat je een groot geluksgevoel ervaart als je iets geeft aan een ander. 

Natuurlijk is het fijn als je in de watten wordt gelegd, maar juist het gebaar is hetgeen dat telt. De aandacht die iemand aan het cadeau heeft besteed en jij nu ontvangt is onbetaalbaar!

Bij Post is veel leuker kun je terecht voor ‘sieraden met een boodschap’. Een mooi initiatief waarmee je een ander erg blij kunt maken! Als ik (on)verwacht een cadeau krijg voel ik me meteen een stuk vrolijker en meer gewaardeerd.

Leg iemand in de watten!

Elke dag heb je de kans om te laten weten hoeveel een ander voor jou betekent. Dit kan je uiten in de kleine dingen zoals een knuffel of een lief briefje. Maar je kunt een ander ook verrassen en blij maken met een mooi cadeau.

Geef een tof sieraad cadeau en koester jullie speciale band. Shop deze betekenisvolle sieraden!

Door te geven inspireer je andere mensen en verspreid je positieve energie. Zie ‘geven’ als een vorm van liefde verspreiden, het laat zien hoeveel jij om de ander geeft. Je krijgt voor 'iets geven' ook iets terug, namelijk een geluksgevoel. Hoe meer je geeft, hoe meer je zult ontvangen in het leven. Maar geef nooit iets uit de gedachte dat je er iets voor terug wilt.

'Immaterieel geven' - 2 tips!

1. Geef een compliment

Een compliment geven kost weinig moeite. Zeg iets wat je waardeert aan de ander of wat diegene goed doet in jouw ogen. De kracht van een compliment is erg sterk. Het geeft de ander zelfvertrouwen en een lach op het gezicht!

2. Bouw herinneringen op

Tijd met elkaar doorbrengen is erg kostbaar én gezellig. Je creëert herinneringen voor later die onbetaalbaar zijn. Dus doe het nu, besteed tijd aan elkaar!

Post is veel leuker is een razend populaire webshop door hun unieke sieraden. Geef nu snel een mooi sieraad cadeau, want het geven van post met een boodschap is veel leuker toch?
Lisa Noya

Door

30 september 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!