Een victoriaans interieur - Het huis van Reddington

Een victoriaans interieur - Het huis van Reddington

Wij namen een kijkje bij interieurontwerpster Emma, die al haar creativiteit in dit huis heeft gestoken.

Dit is het huis van Emma Reddington, een succesvol interieurontwerpster en blogger uit Canada. Ik droom weg bij de foto’s van dit Victoriaanse interieur. Zouden we niet allemaal in zo'n paleisje willen wonen? 

Credit: Designsponge

Emma werd drie jaar geleden verliefd op de originele details van het huis en trok hier in met haar gezin. Haar missie was dan ook het opknappen van het huis en vooral de originele details benadrukken.

Stijlvol ongedwongen

Het resultaat is een huis dat er stijlvol en ongedwongen uitziet. Krijg dat maar eens voor elkaar. Haar meubels ontwerpt ze zelf en worden door een lokaal bedrijf gemaakt. Op haar blog deelt ze het hele proces van hoe zij haar eigen interieur ontwerpt en creëert.

[gallery columns="2" ids="78517,78518"]

Make-over? Stel een budget vast

Wil je jouw interieur een make-over geven? Stel dan een budget op met het maximale bedrag dat je wilt besteden. Je kunt je decoratie ook voor een lage prijs kopen. Ga eens langs vintage winkeltjes en laat je verrassen door het aanbod want er zijn veel leuke items te vinden.

TIP: Speel met de kleuren aan de wand, zo kunnen donkere en lichte kleuren worden afgewisseld met elkaar.

[gallery columns="2" ids="78522,78521"]

Hout en goud

De muren die er van origine niet zo goed uit zagen, zijn bedekt met een Victoriaans behangetje. Je ziet de combinatie van rustiek hout en goude tinten veel terugkomen in het interieur. Dit pakt goed uit en geef echt een Victoriaanse uitstraling! [gallery columns="2" ids="78520,78519"]

TIP: Gebruik een eenvoudig stuk touw en wasknijpers om inspirerende foto’s op te hangen. Dit is budgetproof en ziet er ook nog eens hip uit!
Lisa Noya

Door

27 mei 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!