4 toffe alternatieven voor een jurkje tijdens kerst

4 toffe alternatieven voor een jurkje tijdens kerst

Met kerst is iedereen mooi gekleed in jurk, maar wat als je geen jurk-type bent?

Met Kerst in de aantocht heb je vast genoeg feestjes en zelfs wel gala's op de planning staan. Makkelijk om dan in een jurkje te duiken, dat is tenslotte wat iedereen doet, toch?! Maar wat als je eens helemaal klaar bent met al die jurkjes, of eigenlijk helemaal geen jurkjes-type bent? 

Credit: Hannahmukai

Nou, geen paniek hoor! Er zijn genoeg andere alternatieven voor een jurkje. Van een jumpsuit tot een maxi dress en van een kokerrok tot een sjieke blazer; met Kerst kun je alle kanten op!

Shorts

Een hippe short is de ideale oplossing voor als jij casual met sexy wil combineren! En shorts zijn echt niet alleen voor de zomer. Je hebt namelijk ook heel veel winterse short die je mooi kunt combineren met een panty of een legging.

shorts 1. Zwarte Short 2. Anecdote Tweed short Olga

Jumpsuit

Geen zin in een jurk, maar vind je een broek te 'gewoontjes'? Ga dan voor een jumpsuit! Niet alleen stijlvol en classy, ook ideaal omdat je met één kledingstuk helemaal aangekleed bent!

 jumpsuite

1. Jumpsuit Soho 2. Jumpsuit Mango 3. Jumpsuit Jane Norman

Rok

Een rok maakt je truttig en stijf? Helemaal niet! Ga voor een opvallend model of een spetterende kleur, combineer deze met een mooie top of blouse and you're ready to go!

kokerrok

1. Jane Norman Kokerrok 2. Jumi Maxi Rok 3. Jane Norman Kokerrok

Blazer

Een blazer is altijd goed als finishing touch op de outfit die je draagt. Tegenwoordig zijn ze er in alle soorten en maten, dus kun je je geluk niet op!

colbert-goed 1. Soaked in Luxury Blazer 2. LIV Blazer

Voor welke outfit ga jij deze Kerst? Laat het ons weten!

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!