Geef jouw badkamer een andere look!

Geef jouw badkamer een andere look!

Ben je benieuwd hoe? Lees dan onze tips en inspiratie hier!

Net als je keuken verander je de badkamer niet zo snel. De woonkamer wordt vaker opnieuw ingericht, omdat jij daar de meeste tijd in doorbrengt. Maar je kunt jouw badkamer heel makkelijk én goedkoop een totaal andere look geven. Ben je benieuwd hoe? Lees dan onze tips en inspiratie hier!

Credit: remodelista

1. Hangertjes voor aan de muur

Bedenk eerst in welke stijl jij de badkamer wilt veranderen en koop alles in die stijl. Daaronder vallen ook hangertjes. Koop mooie vintage hangertjes en neem een kijkje in de kringloopwinkel. Zij hebben vaak veel ‘oude’ hangertjes te koop en ze zijn ook heel goedkoop.

2. Lampen voor de sfeer

Vervang jouw lampjes met nieuwe lampen of lampenkappen. Koop ze in dezelfde stijl als jouw hangertjes en jouw badkamer ziet er totaal anders uit! Zet de lamp  bij andere accessoires en het ziet er hartstikke leuk uit!

[gallery link="file" ids="45005,45008,45004"]

Credit: pinimg / feedly / igigigeneralstore

3. Douche- of badgordijn

Koop een nieuw douche- of badgordijn die helemaal in jouw nieuwe stijl past. Je hoeft dan niet de muren een nieuw likje verf te geven maar op deze makkelijke manier geef je toch een groot deel van de kamer een andere feeling. Een gordijn in de badkamer neemt vaak veel ruimte in en het is daarom leuk om een te gek gordijn te hebben.

TIP: koop het in een leuke kleur of met een print omdat het snel vies wordt.

4. Leuke handdoeken

Als je andere handdoeken in de badkamer legt, geeft dat een andere look. Misschien is jouw badkamer helemaal wit, koop dan knalblauwe handdoeken om de kamer wat kleur te geven.

[gallery link="file" ids="45006,45010,45007"]

Credit: myparadissi / kidsoncrack / bathroom-ideas 

5. Accessoires in de badkamer

Koop nieuwe accessoires voor in de badkamer, zoals een nieuwe zeeppomp, tandenborstelshouder en prullenbak. Koop deze ook in de stijl die je in gedachten hebt, dat maakt deze look helemaal af. Zet deze accessoires en de lamp bij elkaar op een dienblad en als er dan gasten in de badkamer komen, ziet het er stylisch en fris uit!

6. Badmat voor warme voeten

Hoe vervelend is het als je op de wc zit en je hebt geen wc-mat onder je voeten! Verwissel dus de bad- en wc-mat met nieuwe matten. Deze worden na een poosje ook ruw, dan heb je weer lekkere zachte matjes om op te lopen!

Tip: koop de matten met een leuke print zodat vlekken zoals tandpasta niet opvallen.

[gallery columns="2" ids="45009,45015"]

Credit: konahem / hiphotels 

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!