Zelf armbanden maken met kralen

Zelf armbanden maken met kralen

Een leuke DIY - maak jouw armbanden zelf!

Een DIY zo simpel als deze kunnen we je niet voorbij laten gaan. Deze leuke armband is heel simpel om te maken en ook de benodigdheden zijn makkelijk te vinden! Helemaal hip en perfect te combineren met jouw eigen stijl.  

Wat heb je nodig?

  • Leuke kraaltjes
  • Elastiek
  • Veiligheidsspelden van ongeveer 2 centimeter

Zelf armbanden maken met kralen 

Stap 1

Je begint met het kiezen van de kleur kraaltjes. Het leuke aan deze armbandjes is dat je ze helemaal naar je eigen stijl kunt maken. Rijg de kraaltjes om de pin van de veiligheidsspelden. Je kunt hierbij natuurlijk kiezen voor verschillende kleuren kraaltjes per veiligheidsspeld.

Stap 2

Knip nu twee stukken elastiek af zodat het om jouw pols past. Als je genoeg veiligheidsspelden hebt gevuld met de kraaltjes, kun je ze aan het elastiek rijgen zoals op de foto hieronder. Zorg dat je de veiligheidsspelden afwisselt door ze om en om met de brede kant naar boven te laten wijzen.

Stap 

Leg een stevige knoop aan de uiteinden van beide elastieken. Maak de knopen zo klein mogelijk zodat je ze aan de binnenkant van jouw pols kunt verstoppen. Zo simpel is het om zelf een leuke armband te maken! 

Heb jij al de benodigdheden al in huis en ga je gelijk aan de slag met deze armband? Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat! Deel jouw armband met ons in een reactie!

Hoe de armband eruit moet zien? Dan kun je hier vinden! 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

16 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!